İnceleme Gamenote HD2016D İlk Görüşlerim

lexerotk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
257
Selamlar. Yakın zamanda bu kulaklığı aldım ve başka alacak arkadaşlar varsa onlar için ilk görüşleri belirttiğim bir inceleme hazırlamak istedim (Devam incelemesi gelecektir efenim). Ayrıca bu ilk incelemem o yüzden amatörüm anlayış göstermenizi bekliyorum. Fazla uzatmaya gerek yok konuya geçelim.

NOT: Bu incelemeyi gece yazıyorum o yüzden resim koyamıcam. İlk görüşlerim için zaten sıkıntı olmaz diye düşünüyorum..

Kargolama ve Kutu İçeriği:

Öncelikle ben bu kulaklığı 30 Temmuz 2022 Cumartesi tarihinde Gamegaraj'dan sipariş ettim ve 2 günde geldi. Kargolama güzeldi doğrusu. Üzerinde Garaj online yazısı ve Gamegaraj logosu olan bir kutuda geliyor. Kutuyu açtığımızda ise asıl kulaklığın kutusunu görüyoruz.

Kutuya geçtiğimizde içinden sadece kulaklık ve bir garanti belgesi çıkıyor. Kulaklığa bakarsak 3 tane girişi olduğu görüyoruz (Kulaklık, Mikrofon ve RGB için bir USB girişi).

Konfor:

Kulaklık kafanıza güzel oturuyor ve kulaklarınızı tamamen içine alıyor. Uzun kullanımda ağrı yapıyor diyenler var ama bende henüz bir ağrı yapma gibi bir şey olmadı :peepo1:. 3-4 saattir hiç kafamdan çıkarmadım (fakat son kelimeleri yazarken biraz ağrıtmaya başladı :D). Padler biraz terletiyor ki bu zaten yazın normal bir şey. Dışarıdaki sesi tamamen kesmiyor ve dışarı birazcık ses veriyor.

Ses Kalitesi:

Ses kalitesi öyle aman aman bir şey değil ama güzel bence. Ama şöyle sıkıntılar yaşadım. Kulaklığın bir tarafından az ses geliyordu fakat kendi ses driver ım üzerinden denge ayarını 2 tık sağa çekerek düzelttim. Bir diğer sorun ise basslar çok kuvvetliydi ve tizleri biraz azdı. Bende aşağıdaki ayarları yaptım ve daha iyi oldu.

1659660352998.png

1659660459267.png

Mikrofon:

Mikrofonu bu fiyata göre şaşırtıcı derecede iyi. Fakat ilk kulaklığı çalıştırdığımda ses alamadım ve bunuda yinede kendi ses driverım üzerinden sesini arttırarak çözdüm (Düzeltme: Hala az.). Çok ama çok minik bir dipses var ama o da çeşitli ayarlamalarla halledilebilir.
Mikrofonu istediğiniz gibi konumlandırabiliyorsunuz fakat yukarıya kaldırılmıyor.

Kablo:

Kablo 1.7m uzunlukta ve kalın. Fakat örgü bir kablo değil biraz dolanma yapabiliyor ama bu fazla sıkıntı yaratmıyor.

RGB:

RGB tamamen Rainbow. Kendi kafasınca takılıyor. Herhangi bir renk atayamıyorsunuz ki zaten kulaklığında yazılımı yok. RGB sevmiyorsanız USB kablosunu çıkarabilirsiniz. Ve RGB yanarken eğer o an bişey dinlemiyorsanız hafif bir cızırtı sesi duyabilirsiniz ama rahatsız etmiyor veya kayıt alıyorsanız kayıtta bu ses çıkmıyor. Eğer raharsız olursanız yine USB kablosunu çıkarabilirsiniz ama bence gerek yok çünkü çok az bir ses duyuyorsunuz ve bu bir şey dinlerken kulağınıza gelmiyor bile.

SONUÇ:

Kulaklık küçük problemler dışında güzel. 300TL bütçeyle alınabilcek bir kulaklık bence. Eğer küçük sorunları takmıyorsanız alabilirsiniz.

PUANIM: 7/10

Ekler

• 1659660450116.png
    1659660450116.png
    51.8 KB · Hit: 54
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,935
Üyeler