Gamenote klavyemin garantisini kaybettim.

Reaksiyon skoru
179
Klavyenin kutusunu evde boşa yer kaplıyor diye çöpe atarken annemi yakaladım ve kutuyu aldım annem garantisini aldığını söyledi fakat kullanım kılavuzunu almış garanti kayıp klavyemi garantiye belge olmadan yollasam sorun çıkar mı?

Klavyenin kutusunu evde boşa yer kaplıyor diye çöpe atarken annemi yakaladım ve kutuyu aldım annem garantisini aldığını söyledi fakat kullanım kılavuzunu almış garanti kayıp klavyemi garantiye belge olmadan yollasam sorun çıkar mı?
Garanti kayıpsa hiçbirşey yapamazsın

E-postana da yollamışlardır belki garanti faturasını oraya bak.

Satıcı e-fatura yı 5 yıl boyunca saklamak zorunda, ulaşıp alabilirsin.

E posta da falan yok mu?

garanti belgesine ihtiyacın yok. fatura olsun yeter.

Garanti belgesi de önemli, sonuçta o kağıt süs diye dursun diye koymuyorlar.
kutunun içerisinden hiç çıkmamış, doldurulmamış garanti belgesini hiç kimse sormaz. kaç kere garantiye ürün gönderdim. tek istedikleri fatura. garanti belgesi eskiden isteniyordu. şimdi sadece sana neler garanti kapsamında neler değil onu söylüyor. başka bir işlevi yok.

kutunun içerisinden hiç çıkmamış, doldurulmamış garanti belgesini hiç kimse sormaz. kaç kere garantiye ürün gönderdim. tek istedikleri fatura. garanti belgesi eskiden isteniyordu. şimdi sadece sana neler garanti kapsamında neler değil onu söylüyor. başka bir işlevi yok.
Bende Asus anakartımı gönderdim garantiye, boş garanti belgesi vardı, fatura yoktu :D kabul ettiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,364
Üyeler
185,081
Son üye
Lynx_tr
Geri