Bay Banderas
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
Ben hem telefonumda hem pc m de kullanabileceğim bir gamepad arıyorum şuan monster pusat pro hoşuma gitti ama hiç bir fikrim yok bu konularla ilgili öneriniz var mı
bütçeyi biz tahmin ediyoruz galiba?Ben hem telefonumda hem pc m de kullanabileceğim bir gamepad arıyorum şuan monster pusat pro hoşuma gitti ama hiç bir fikrim yok bu konularla ilgili öneriniz var mı
uygun bütçeli knk gjkhfjghjbütçeyi biz tahmin ediyoruz galiba?
valla 10k maaş alan birine 2k lık gamedap da uygun bütçe2k maaş alanada 300tl lik uygun bütçe keşke maaşını vs vs yazaydı e:WQEQWEWuygun bütçeli knk gjkhfjghj
uygun bütçeli knkvalla 10k maaş alan birine 2k lık gamedap da uygun bütçe2k maaş alanada 300tl lik uygun bütçe keşke maaşını vs vs yazaydı e:WQEQWEW
monster pusat pro 300 tl civarlarında bi gamepad o fiyata yakın şeyler bakıyorumvalla 10k maaş alan birine 2k lık gamedap da uygun bütçe2k maaş alanada 300tl lik uygun bütçe keşke maaşını vs vs yazaydı e:WQEQWEW
Türkiye den alabilirsen ikinci el dualshock yada f710monster pusat pro 300 TL civarlarında bi gamepad o fiyata yakın şeyler bakıyorum