Neler Yeni

Gamepad fiyatları uçuşa geçti! SON DURUM

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
PC için Gamepad almaya karar verdim önceden karşıma hesaplı baya gamepad çıkıyordu şimdi alacak oldum fiyatları uçmaya başladı Microsoft Xbox Wireless Controller ün fiyatı Dualsense ile aynı şaka gibi önceden MSI ın gamepad lerinden daha ucuz olan kol şimdi Dualsense fiyatında sorum şu Microsoft Xbox Wireless Controller e 1800 TL değer mi?

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
ona 1800 vereceğime şuanki kullandığım dualsense e veririm. x box da gayet iyi ama hiç biri dualsense kadar başarılı değil.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ona 1800 vereceğime şuanki kullandığım dualsense e veririm. x box da gayet iyi ama hiç biri dualsense kadar başarılı değil.
Doğru diyorsan ama PC için bi ton uygulama yüklemek gerekiyor bende uğraşmayı sevmem bu tür şeylerle yoksa benimde ilk tercihim Dualsense olurdu

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
İkinci el bakıyorum bende bu yüzden. İkinci el aldım, sorun çıktı. İade edip, tekrar alacağım aynı kişiden.

1000 TL cepte en azından.

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
PC için Gamepad almaya karar verdim önceden karşıma hesaplı baya gamepad çıkıyordu şimdi alacak oldum fiyatları uçmaya başladı Microsoft Xbox Wireless Controller ün fiyatı Dualsense ile aynı şaka gibi önceden MSI ın gamepad lerinden daha ucuz olan kol şimdi Dualsense fiyatında sorum şu Microsoft Xbox Wireless Controller e 1800 TL değer mi?
f710 alabilirsiniz

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
xbox kolunu niye küçümsedin ki şimdi çok ayıp

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
xbox kolu kalite olarak harika ek olarak microsoft garantisi tek yeter bana kalırsa tavsiye ederim

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Tamda gamepad ararken mi geldi zam :D
Aynen bende şans yok ne zaman bir şey alacak olsam zamlanıyor önceden xbox 9. nesil kolu MSI GC 30 V2 fiyatından ucuzmuş şimdi aralarında 500 TL fark var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi ton dediğin 5 dklik iş
Araştırdım da konuşuyorum ben boş yere çamur atmam PC de dualsense nin sunduğu özellikleri kullanabilmek için bi ton uygulama gerekiyor

xbox kolu kalite olarak harika ek olarak microsoft garantisi tek yeter bana kalırsa tavsiye ederim
Bende microsoft klavye var 10 yıllık hala sapa sağlam kalitesinden yana şüphem yok ama bu fiyat eski fiyatlarına göre çok fazla önceden dualsense nin yarı fiyatına satılıyormuş şimdi ne değişti

r4NG3r

80+ Silver
Aynen bende şans yok ne zaman bir şey alacak olsam zamlanıyor önceden xbox 9. nesil kolu MSI GC 30 V2 fiyatından ucuzmuş şimdi aralarında 500 TL fark var

Araştırdım da konuşuyorum ben boş yere çamur atmam PC de dualsense nin sunduğu özellikleri kullanabilmek için bi ton uygulama gerekiyor

Bende microsoft klavye var 10 yıllık hala sapa sağlam kalitesinden yana şüphem yok ama bu fiyat eski fiyatlarına göre çok fazla önceden dualsense nin yarı fiyatına satılıyormuş şimdi ne değişti
Bende dualsense var ben niye bi ton uygulamayla uğraşmıyorum o zaman

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
önceden fiyatı kaçtı kaç oldu ki

Xarun

80+
Ben de xbox 9.nesil aldım takas yoluyla.Fiyatını haketmiyor aga yada biz çok fakirleşmişiz.Direksiyon seti bakıyorum onlar da uçmuş.2 sene önce 700e sattıgım dfgt 3kdan başlıyor.

Top Bottom