Neler Yeni

Çözüldü✓ Gamepad için indirim beklenir mi?

abraxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Halil Kutlar
Fantech Eos Pro

Hocam biliyorum bütçenizin üzerinde kalmış ama en azından böyle bir şeyin olduğundan da haberdar etmek istedim. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum son derece memnunum. Satan firmanın müşteri memnuniyeti de çok iyi, RT tuşundan basınca zor duyulan bi gıcırtı geliyordu iletişime geçtim sonra ürünü istediler ve sıfırını verdiler. Youtube incelemelerine vs bakabilirsiniz veya direkt bana da soru sorabilirsiniz ürün hakkında. Ayrıca bir diğer alternatif olarak msi gc30 v2 önerebilirim fiyatı yine yüksek ama gaming cuma da indirime giriyor belki bu akşam girerse değerlendirirsin.
Hocam Eos Pro bütçeyi aşar, MSI'a o parayı versem zaten eos pro alırım.
Shooter 3'e bakıcaktım ama onunda stok kalmamış malesef, teşekkürler yorumun için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam isterseniz yabancı youtuberlardan ele oturuşuna, deadzone testlerine ve genel incelemelerine bakabilirsiniz. Türkiyede bence o kadar da iyi yapılmıyor inceleme işi hala monster pusat clutch önerilmesinden anlayacağınız üzere😃 o yüzden yabancı youtuberları inceleyebilirsiniz sırf buna ayrılmış kanallar var
Haklısın 1-2 tane incelemeye bakayım dedim adam sitede yazan teknik özellikleri söyleyip geçiyor :D
8bitdo ergonomik olarak bana uyar ama işte easysmx fiyat olarak aklımı çeliyor ama işte 200-250 TL için o riski almak mantıksız :D

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Süleyman Selim Avseren
Hocam Eos Pro bütçeyi aşar, MSI'a o parayı versem zaten eos pro alırım.
Shooter 3'e bakıcaktım ama onunda stok kalmamış malesef, teşekkürler yorumun için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haklısın 1-2 tane incelemeye bakayım dedim adam sitede yazan teknik özellikleri söyleyip geçiyor :D
8bitdo ergonomik olarak bana uyar ama işte easysmx fiyat olarak aklımı çeliyor ama işte 200-250 TL için o riski almak mantıksız :D
X05 015'e çok yakın bir kontrolcü hocam hatta game tech talk x05i tercih edeceğini söylüyordu. Açıkcası ikisinden fe memnuniyetsiz olacağınızı sanmam ama dediğim gibi garanti ve iade edilebilirlik açısından ultimate 2c almak daha aklıma yattı benim

abraxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Halil Kutlar
X05 015'e çok yakın bir kontrolcü hocam hatta game tech talk x05i tercih edeceğini söylüyordu. Açıkcası ikisinden fe memnuniyetsiz olacağınızı sanmam ama dediğim gibi garanti ve iade edilebilirlik açısından ultimate 2c almak daha aklıma yattı benim
aynen en mantıklısı şuan 2c gibi bakalım biraz daha indirim kodu felan bulabilirsem iyi olur yoksa 1650 de iyi fiyat.

Myers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Burak Özdemir
X05 i geçen sene Temmuz'dan beri kullanıyorum. Hatta Nova Lite ile 1 hafta arayla aldım Aliexpress'den. İkisinden de çok memnunum. X05' in hem analogları hem de trigger tuşları manyetik ve inanılmaz yumuşaklar. Nova lite ise bataryası yaklaşık 2 katı daha uzun gidiyor o yüzden seviyorum. Uygun fiyata bulabilirseniz Gamesir Nova Lite tercih edilebilir aynı şekilde ama hepsine rağmen 8bitdo Ultimate 2C daha güzel bir gamepad gibi görünüyor. Kullanmadığım için net karşılaştıramıyorum. Msi ve Pusat' dan uzak durun o paralara manyetik özellikleri olmayan gamepad alınmaz.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Süleyman Selim Avseren
Aliexpressten machenike g1 de bakabilirsiniz

abraxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Halil Kutlar
X05 i geçen sene Temmuz'dan beri kullanıyorum. Hatta Nova Lite ile 1 hafta arayla aldım Aliexpress'den. İkisinden de çok memnunum. X05' in hem analogları hem de trigger tuşları manyetik ve inanılmaz yumuşaklar. Nova lite ise bataryası yaklaşık 2 katı daha uzun gidiyor o yüzden seviyorum. Uygun fiyata bulabilirseniz Gamesir Nova Lite tercih edilebilir aynı şekilde ama hepsine rağmen 8bitdo Ultimate 2C daha güzel bir gamepad gibi görünüyor. Kullanmadığım için net karşılaştıramıyorum. Msi ve Pusat' dan uzak durun o paralara manyetik özellikleri olmayan gamepad alınmaz.
Aliexpressten machenike g1 de bakabilirsiniz

Aliexpressden hiç alışveriş yapmadım daha önce.
1741958789223.png

Bu (Easysmx x05) fiyat vergi dahil fiyatı değildir herhalde, gümrük ve vergi muhabbeti nasıl oluyor bilmiyorum.
Bunu alsam gümrükten geçer mi ?
Sorun yaşatması durumunda iade/garanti süreçleri sorunlu olur mu?

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Süleyman Selim Avseren
Alıntıyı görüntüle

Bu (Easysmx x05) fiyat vergi dahil fiyatı değildir herhalde, gümrük ve vergi muhabbeti nasıl oluyor bilmiyorum.
Hocam 30 euro altı(kargo dahil) sorun olmadan geliyor. Adresinizi türkiye yapıp para birimini tl yaparsanız daha rahat olur anlaması. Vergi hariç zaten gelemeyecek fiyattaysa genelde bu ürün adresinize gönderilemez yazar

abraxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Halil Kutlar
Hocam 30 euro altı(kargo dahil) sorun olmadan geliyor. Adresinizi türkiye yapıp para birimini tl yaparsanız daha rahat olur anlaması. Vergi hariç zaten gelemeyecek fiyattaysa genelde bu ürün adresinize gönderilemez yazar
1741959213001.png

Evet bilgileri güncelleyince böyle gösteriyor, connectgame'de 1400 TL, 61TL fark önemli değil ama hangi satıcı sorun yaşatmaz o önemli.

Myers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Burak Özdemir
Alıntıyı görüntüle

1624 tl ye geliyor bende son fiyat vergi dahil. gelmesinde sıkıntı olmaz vergisiz fiyatı 30€ altında kaldığı için. Ama 200 Lira daha verip Amazon'dan ultimate 2 c alınabiliyor onu da değerlendirin derim. Bunun için satıcının EasySmx offical store olmasına dikkat edin.

abraxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Halil Kutlar
1624 tl ye geliyor bende son fiyat vergi dahil. gelmesinde sıkıntı olmaz vergisiz fiyatı 30€ altında kaldığı için. Ama 200 Lira daha verip Amazon'dan ultimate 2 c alınabiliyor onu da değerlendirin derim. Bunun için satıcının EasySmx offical store olmasına dikkat edin.
Ultimate 2C n11 de 1769 TL bende,
Ultimate güzel ama renkleri hiç güzel değil :D

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Süleyman Selim Avseren
Yani o daha mantıklı.
Hocam başka bir konuda daha konuştum bunu az önce. Garip bir şekilde ölü bölgesi çok yüksek ve son zamanlarda daha fazla şikayet duymaya başladım bu kol hakkında

Top Bottom