abraxis
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 39
- İsim
- Halil Kutlar
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Eos Pro bütçeyi aşar, MSI'a o parayı versem zaten eos pro alırım.Fantech Eos Pro
Hocam biliyorum bütçenizin üzerinde kalmış ama en azından böyle bir şeyin olduğundan da haberdar etmek istedim. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum son derece memnunum. Satan firmanın müşteri memnuniyeti de çok iyi, RT tuşundan basınca zor duyulan bi gıcırtı geliyordu iletişime geçtim sonra ürünü istediler ve sıfırını verdiler. Youtube incelemelerine vs bakabilirsiniz veya direkt bana da soru sorabilirsiniz ürün hakkında. Ayrıca bir diğer alternatif olarak msi gc30 v2 önerebilirim fiyatı yine yüksek ama gaming cuma da indirime giriyor belki bu akşam girerse değerlendirirsin.
Shooter 3'e bakıcaktım ama onunda stok kalmamış malesef, teşekkürler yorumun için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haklısın 1-2 tane incelemeye bakayım dedim adam sitede yazan teknik özellikleri söyleyip geçiyorHocam isterseniz yabancı youtuberlardan ele oturuşuna, deadzone testlerine ve genel incelemelerine bakabilirsiniz. Türkiyede bence o kadar da iyi yapılmıyor inceleme işi hala monster pusat clutch önerilmesinden anlayacağınız üzereo yüzden yabancı youtuberları inceleyebilirsiniz sırf buna ayrılmış kanallar var
8bitdo ergonomik olarak bana uyar ama işte easysmx fiyat olarak aklımı çeliyor ama işte 200-250 TL için o riski almak mantıksız