Neler Yeni

Çözüldü✓ Gamepad için indirim beklenir mi?

abraxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Halil Kutlar
Hocam başka bir konuda daha konuştum bunu az önce. Garip bir şekilde ölü bölgesi çok yüksek ve son zamanlarda daha fazla şikayet duymaya başladım bu kol hakkında
Valla şu connectgame'e güvenebilsem easysmx x05'i alıcam ama güvenemiyorum, bi sorun çıksa 1500 tl için THH ile uğraşmak istemiyorum

Myers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Burak Özdemir
Hocam başka bir konuda daha konuştum bunu az önce. Garip bir şekilde ölü bölgesi çok yüksek ve son zamanlarda daha fazla şikayet duymaya başladım bu kol hakkında
Ölü bölge olması imkansıza yakın. Circularity testini ölü bölge ile karıştırıyor olabilirler.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Süleyman Selim Avseren

abraxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Halil Kutlar
Triggerlarda ölü bölgeden bahsediyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet resmi distribütör zaten. Ama garanti konusu sıkıntılı bir firma
Adamların sitesindeki adrese maps'den bakınca halıcı çıkıyor knk :D

Myers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Burak Özdemir
Triggerlarda ölü bölgeden bahsediyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet resmi distribütör zaten. Ama garanti konusu sıkıntılı bir firma
Anladım şimdi kullanmadığım için kesin yoktur diye iddia edemem ama hiç denk gelmedim şikayet edene. X05'i gözüm kapalı önerebilirim ama kullandığım için.
Garanti olarak zaten Çin' den gelen ürünlerde çok güvenmemek lazım. Aliexpress üzerinden bile alınsa 6 ay sonra gamepad bozulsa garanti hizmetinden yararlanılabileceğini sanmıyorum. O yüzden uygun bulduğunuz yerden yapıştırın.

abraxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Halil Kutlar
ŞAKDPWLRŞSLRPWKR buna bakmamıştım hiç
Anladım şimdi kullanmadığım için kesin yoktur diye iddia edemem ama hiç denk gelmedim şikayet edene. X05'i gözüm kapalı önerebilirim ama kullandığım için.
Garanti olarak zaten Çin' den gelen ürünlerde çok güvenmemek lazım. Aliexpress üzerinden bile alınsa 6 ay sonra gamepad bozulsa garanti hizmetinden yararlanılabileceğini sanmıyorum. O yüzden uygun bulduğunuz yerden yapıştırın.
connectgame'e mail attım hızlı dönüş yaparlarsa easysmx alırım yoksa 1-2 bekler 8bitdo alırım.
Tekrardan teşekkürler herkese iyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,671
Üyeler
170,233
Son üye
Neoreix
Top Bottom