En ucuz Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Monster Pusat Pro Bluetooth Oyun Kolu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Monster Pusat Pro Bluetooth Oyun Kolu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
En ucuz Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Monster Pusat Pro Bluetooth Oyun Kolu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Monster Pusat Pro Bluetooth Oyun Kolu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
f310 kullandım dsizayn olarak hiç bir farkı yok 710dan 710u gittim vatanda elime de aldım analoglarının arasındaki mesafe o kadar az ki parmaklarım tokuşmasın diye extra çaba harcamam laızm zaten logitechle aram bozuk o yüzden benlik değil
öyle bi dünya var fakat yaygın olanı analog sorunu değil asıl sorun rb lb tuşlarının adiliği 1 ay kullandıktan sonra o tuş içine göçmezse olmaz
kullanan insana göre farklılık gösterebilir fakat kimse kusura bakmasın ben öküz bir insanım, ben tuşlara abanıyorum orjinal ps4 kolu kullandım 2 sene bir tane arızası olmadı ve ben gerçekten sert kullanırım özellikle crash team racing oynarken ve en çok oyandığım oyundu o sürede kola hiç bir şey olmadı ama f310lar fifada koşarken gidiyor keşke bütçem olsa orjinal ds4 kol alabilsem...