gamepad öneri bütçe 400-500

aragonattt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
683
Bütçe
400.500
Gamepad öneri mümkünse kablosuz elim büyüktür

Gamepad öneri mümkünse kablosuz elim büyüktür
bu bütçede kablosuz arıyorsan;

bluetooth arıyorsan;

xbox one s controller' alabilirsin. 100-200 daha çıkarsan series s-x controller'ı alabilirsin.
(ikinci el)

Logitech f710 hem kablosuz hem de titreşim desteği var

bluetooth arıyorsan;

Logi F Serilerinin sol analoğunda mutlaka ilk 2 ay içinde bozukluk oluşuyo gibi bu konuda bir tecrübeniz var mı?

bluetooth arıyorsan;

f310 kullandım dsizayn olarak hiç bir farkı yok 710dan 710u gittim vatanda elime de aldım analoglarının arasındaki mesafe o kadar az ki parmaklarım tokuşmasın diye extra çaba harcamam laızm zaten logitechle aram bozuk o yüzden benlik değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öyle bir dünya yok. Elimden 5-6 tane F710 geçti.
öyle bi dünya var fakat yaygın olanı analog sorunu değil asıl sorun rb lb tuşlarının adiliği 1 ay kullandıktan sonra o tuş içine göçmezse olmaz
kullanan insana göre farklılık gösterebilir fakat kimse kusura bakmasın ben öküz bir insanım, ben tuşlara abanıyorum orjinal ps4 kolu kullandım 2 sene bir tane arızası olmadı ve ben gerçekten sert kullanırım özellikle crash team racing oynarken ve en çok oyandığım oyundu o sürede kola hiç bir şey olmadı ama f310lar fifada koşarken gidiyor keşke bütçem olsa orjinal ds4 kol alabilsem...

Teknoloji şans işi diye boşuna demiyorlarmış.
şansım olsa türkiyede mi doğardım bu yyda

bluetooth arıyorsan;

pusat da keza aynı üstüne analogları rezalet sanki yön tuşuyla oynuyorum da analog çevirmiyormuşum gibi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,789
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri