aragonattt
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 683
- Bütçe
- 400.500
Gamepad öneri mümkünse kablosuz elim büyüktür
bu bütçede kablosuz arıyorsan;Gamepad öneri mümkünse kablosuz elim büyüktür
Logi F Serilerinin sol analoğunda mutlaka ilk 2 ay içinde bozukluk oluşuyo gibi bu konuda bir tecrübeniz var mı?bu bütçede kablosuz arıyorsan;
![]()
Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bluetooth arıyorsan;
![]()
Monster Pusat Pro Bluetooth Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Monster Pusat Pro Bluetooth Oyun Kolu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Monster Pusat Pro Bluetooth Oyun Kolu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Valla 6 sene f710 kullandım baktım bozulmuyor sıkılıp sattım.Logi F Serilerinin sol analoğunda mutlaka ilk 2 ay içinde bozukluk oluşuyo gibi bu konuda bir tecrübeniz var mı?
Öyle bir dünya yok. Elimden 5-6 tane F710 geçti.Logi F Serilerinin sol analoğunda mutlaka ilk 2 ay içinde bozukluk oluşuyo gibi bu konuda bir tecrübeniz var mı?
Teknoloji şans işi diye boşuna demiyorlarmış.Valla 6 sene f710 kullandım baktım bozulmuyor sıkılıp sattım.
f310 kullandım dsizayn olarak hiç bir farkı yok 710dan 710u gittim vatanda elime de aldım analoglarının arasındaki mesafe o kadar az ki parmaklarım tokuşmasın diye extra çaba harcamam laızm zaten logitechle aram bozuk o yüzden benlik değilbu bütçede kablosuz arıyorsan;
![]()
Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bluetooth arıyorsan;
![]()
Monster Pusat Pro Bluetooth Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Monster Pusat Pro Bluetooth Oyun Kolu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Monster Pusat Pro Bluetooth Oyun Kolu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
öyle bi dünya var fakat yaygın olanı analog sorunu değil asıl sorun rb lb tuşlarının adiliği 1 ay kullandıktan sonra o tuş içine göçmezse olmazÖyle bir dünya yok. Elimden 5-6 tane F710 geçti.
şansım olsa türkiyede mi doğardım bu yydaTeknoloji şans işi diye boşuna demiyorlarmış.
pusat da keza aynı üstüne analogları rezalet sanki yön tuşuyla oynuyorum da analog çevirmiyormuşum gibibu bütçede kablosuz arıyorsan;
![]()
bluetooth arıyorsan;
![]()