Neler Yeni

Gamepad önerir misiniz?

Kalemkâr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bülent
Bütçe
2222
2-2.5k bütçeyle ( aslında max ama gerekirse taksitle falan bütçeyi zorlarım biraz) uzun ömürlü ve kaliteli bi kontrolcü arıyorum daha önce hiç gamepad kullanmadım ve kullanım alanım W10 pc olucak ayrıca en önemlisi pc'mden çok uzak kalıyorum seyahatler için vs gamepadi telefonun üzerine tutturduklarını görmüştüm o sistemle geforcenow ile pc oyunlarımı telefonda gamepad ile oynamak istiyorum öneriniz ne olur? Eski bi videoda gamesir t4 pro falan görmüştüm iyi diyordu, yoksa favori markalaramı yönelmeliyim xbox 9. nesil diyen oldu ama bilmiyorum yuvarlak tuşu soldaki üstte sağdaki altta olması garip hissettirmezmi acaba, hiç kullanmadım hangisinden memnun kalırım bilmiyorum xbox ile dualsense arasında da bi kıyas yapabilirseniz sevinirim size göre hangi kontrolcü olmalı ve neden belirtirseniz sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buarada sa gececi tayfa

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
İkinci el düzgün az kullanılmış xbox 9. Nesil 1,5 civarına bulursunuz

Kalemkâr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bülent
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkinci el düzgün az kullanılmış xbox 9. Nesil 1,5 civarına bulursunuz
eyw hocam bulurumda tercihen 0ı amazonda 1990a gün içi kargoyla almayı tercih ederim, ama benim asıl merak ettiğim hangi kontrolcüde daha rahat ve keyifli oyun oynayabilirim onu öğrenmek istiyorum :)

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
eyw hocam bulurumda tercihen 0ı amazonda 1990a gün içi kargoyla almayı tercih ederim, ama benim asıl merak ettiğim hangi kontrolcüde daha rahat ve keyifli oyun oynayabilirim onu öğrenmek istiyorum :)
Xbox gayet ergonomik benim için en iyi gamepad. Denemeni öneririm kaliteli

Kalemkâr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bülent
eyw kral peki sen başka kollar denedinmi dualshock yada dualsense gibi. xbox tasarımında bi joistik gibi olan tuş yukarda diğeri aşağıda olması garip hissettirmiyormu :D Çünkü denemekten ziyade nokta atışı almak isterim çünkü öğrenciyim :D

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Kalemkâr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bülent
aaa hocam bu şarjlı bi alet değilmi sürekli pilmi alıcam, amazonda sıkça beraber alınanlara bakınca indirimli 2li 140 tl ye kalem pil çıkıyor XD

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
İkisini de kullandım ikinci el olarak almıştım 300₺ fark verip kolu güncelledim. 9. Nesil daha bi premium hissettiriyor daha sade ve oval bir tasarımı var. Çok dehşet bir fark yok.

aaa hocam bu şarjlı bi alet değilmi sürekli pilmi alıcam, amazonda sıkça beraber alınanlara bakınca indirimli 2li 140 TL ye kalem pil çıkıyor XD
Sarjlı değil pilli. 2 adet sarj edilebilir yüksek kapasiteli pil il ile sarj aleti almanız lazım çok pahalı değil neredeyse senede 1 tane pil alsanız yeter

Kalemkâr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bülent
eyw hocam yine fikirleri olan varsa duymak isterim dostlar tecrübesi olan paylaşabilir :D

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
eyw kral peki sen başka kollar denedinmi dualshock yada dualsense gibi. xbox tasarımında bi joistik gibi olan tuş yukarda diğeri aşağıda olması garip hissettirmiyormu :D Çünkü denemekten ziyade nokta atışı almak isterim çünkü öğrenciyim :D
Şu zamana kadar dualshock ve xbox gamepad denedim. Xbox daha ergonomik alışınca unutuyorsun. Daha çok seveceğine inanıyorum. Almadan önce bir mağazaya gidip tutmayı deneyebilirsin teknosa falan.

Kalemkâr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bülent
Benim xbox ürününe önyargım aslında steam ve xbox game pass arasındaki farklardan dolayı, daha bugün gamepassten 2 tane oyunum kendiliğinden silindi ve tekrar indirdim, kollarda daha başarılı olduklarını umuyorum

• Hahaha
Reaksiyonlar: LORN

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Daha tok hissettiriyor xbox kolu ve pc de kullanacağın için dualsense’in özelliklerini her oyunda verimli kullanamıyorsun.

Benim xbox ürününe önyargım aslında steam ve xbox game pass arasındaki farklardan dolayı, daha bugün gamepassten 2 tane oyunum kendiliğinden silindi ve tekrar indirdim, kollarda daha başarılı olduklarını umuyorum
Olur öyle kontratları bitmiştir :D başka kaliteli kol üreten hangi marka var ki adam akıllı :)

Kalemkâr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bülent
Heaa bak önerilerini dikkate alıcam xbox koluna daha sıcak bakmaya başladım :) belki hiç gidip denemeden yarın öğleden önce sipariş veririmgün içi gelsin diye. Zaten mağazadan denemeye pek vaktim yok 1 2 hafta fena yoğun ve seyahatte olucam oyüzden hızlıca almaya çalışıyorum :) pc de 20 tane kontrolcü videosu açık izlenmeyi bekliyordu :D

Kral buarada arkadaşın dediği gibi pek fark yoksa güzel seçim, ama söyleyeyim amazonda bu ürün öğüleden önce alınınca büyük şehirlere gününde geliyo ve 12 taksit imkanı var baktığım için haberdar edeyim

Top Bottom