Neler Yeni

Gamepad önerir misiniz?

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Heaa bak önerilerini dikkate alıcam xbox koluna daha sıcak bakmaya başladım :) belki hiç gidip denemeden yarın öğleden önce sipariş veririmgün içi gelsin diye. Zaten mağazadan denemeye pek vaktim yok 1 2 hafta fena yoğun ve seyahatte olucam oyüzden hızlıca almaya çalışıyorum :) pc de 20 tane kontrolcü videosu açık izlenmeyi bekliyordu :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kral buarada arkadaşın dediği gibi pek fark yoksa güzel seçim, ama söyleyeyim amazonda bu ürün öğüleden önce alınınca büyük şehirlere gününde geliyo ve 12 taksit imkanı var baktığım için haberdar edeyim
Ben birazcık düz adamım. Herkes kendi evine kardesim :) pc de windowsun ürettiği kol ps de sony nin ürettiği kol. Daha orijinal ve oturaklı hissettiriyor. Diğer firmaların ürettiği kollar hep bana bu iki firmanın replikaları gibi gelmiştir. Gene de kolu almadan önce tutmanı öneriririm.

Kalemkâr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bülent
Daha tok hissettiriyor xbox kolu ve pc de kullanacağın için dualsense’in özelliklerini her oyunda verimli kullanamıyorsun.

Olur öyle kontratları bitmiştir :D başka kaliteli kol üreten hangi marka var ki adam akıllı :)
hocam birde bluetoothla falan telefona bağlanabiliyor değilmi, oyun oynamak istediğimde hem bluetooth kulaklık hem kotrolcüyü bağlayabilirmiyim acaba 🤔

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
hocam birde bluetoothla falan telefona bağlanabiliyor değilmi, oyun oynamak istediğimde hem bluetooth kulaklık hem kotrolcüyü bağlayabilirmiyim acaba 🤔
Aynı anda ikisini bağlar mısınız bilemiyorum bekle deniyim istersen

Kalemkâr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bülent
Ben birazcık düz adamım. Herkes kendi evine kardesim :) pc de windowsun ürettiği kol ps de sony nin ürettiği kol. Daha orijinal ve oturaklı hissettiriyor. Diğer firmaların ürettiği kollar hep bana bu iki firmanın replikaları gibi gelmiştir. Gene de kolu almadan önce tutmanı öneriririm.
eyw ozaman yarın vakit bulup denemeye çalışıcam ps zaten hiç kullanmıcam gibi görünüyor enazında satın almayacağım kesin :D bencede bunlar bukadar favoriyken diğerleri göz korkutuyo pahalı bile olsalar ama hiç deneyimlememiş biri olarak şahsen daha fazlasını diyemem :D

Aynı anda ikisini bağlar mısınız bilemiyorum bekle deniyim istersen
Süpper olur be hocam size zahmet kafam netleşir :)

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
eyw ozaman yarın vakit bulup denemeye çalışıcam ps zaten hiç kullanmıcam gibi görünüyor enazında satın almayacağım kesin :D bencede bunlar bukadar favoriyken diğerleri göz korkutuyo pahalı bile olsalar ama hiç deneyimlememiş biri olarak şahsen daha fazlasını diyemem :D

Süpper olur be hocam size zahmet kafam netleşir :)
Asphalt 9’u kuruyorum az bekle :)

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
tamamdır ben epey buralardayım :D
İlk önce Soundcore R100’ü bağladım. Sonrasında kolu bağlantı moduna alıp kolu bağladım. 1 tane yarış yaptım kesilme donma olmadı. Sorun yok.

Telefon 13 Pro Max

Kalemkâr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bülent
eeeyw kral cansın <3 yani 2si aynı anda bağlanabiliyor süpper. O halde tamam bunu alıcam şimdi yanına ne almam lazım okuduğum yorumlarda şarjlı pil alın yoksa kesinlikle yetmiyo demişler, şarjlı pil ve şarj adaptörü, kolu telefona bağlayacak adaptör ve masaüstü pc için bluetotth sağlayan bi cihaz lazım sanırım hepsi bu dimi. Ayrıca pc için bluetooth alana kadar kendisi kablolu geliyomudur ki

yani telefonu kolun üstüne yatay olarak yapıştıran bi mekanizma gördüm videolarda adaptörden kastım o :D

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
eeeyw kral cansın <3 yani 2si aynı anda bağlanabiliyor süpper. O halde tamam bunu alıcam şimdi yanına ne almam lazım okuduğum yorumlarda şarjlı pil alın yoksa kesinlikle yetmiyo demişler, şarjlı pil ve şarj adaptörü, kolu telefona bağlayacak adaptör ve masaüstü pc için bluetotth sağlayan bi cihaz lazım sanırım hepsi bu dimi. Ayrıca pc için bluetooth alana kadar kendisi kablolu geliyomudur ki

yani telefonu kolun üstüne yatay olarak yapıştıran bi mekanizma gördüm videolarda adaptörden kastım o :D

Ya da direkt bu

Kalemkâr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bülent
bunlar gamepadden şarj olmuyor dimi, şarj etmek için ayrı bişey lazı mheralde

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok

Kalemkâr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bülent
ha evet adaptörlüymüş mantıklı eyw hocam kararımı %90 verdim sayende sağolasın vakit bulursam denicem yoksa bunları alıcam gibi görünüyor sağol kralsın <333

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN
Top Bottom