Neler Yeni

Gamepad Önerisi (Gamesir T4 Pro)

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami

OOPS!​

Looks like your account isn’t authorized to view this page.
But don’t worry - we still love you.

Ürünü almak istediğimde böyle bir hata verdi. Bir de plati.ru'dan kuponu aldım ve karttan para çekti ama ali expres'te nasıl tanımlayacağım?

memo6155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
mehmet soytürk

OOPS!​

Ürünü almak istediğimde böyle bir hata verdi. Bir de plati.ru'dan kuponu aldım ve karttan para çekti ama ali expres'te nasıl tanımlayacağım?
platiden satın alımı yaptıktan sonra seni bi sayfaya yönlendiriyo sayfa başında hesap id şifresi olması lazım
o sayfaya giremediysen satın almadan önce yazdığın e maille siteye giriş yapmaya çalış satın alımlarında çıkar muhtemelen
olmadı satıcıyla iletişime geç
Mesaj otomatik birleştirildi:

OOPS!​

satın alımdan hemen sonra bu sayfaya atıyor email yazan yerden ( : ) işaretine kadar olan aliexpress emaili ( : ) dan sonrasıda şifresi

Ekler

• aaasdasd.jpg
    aaasdasd.jpg
    629.8 KB · Hit: 48
Son düzenleme:

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
Cevap için teşekkürler. Ali Expres'tem şimdi al dedikten sonra bu hatayı veriyor. plati'den satın alımı yaptıktan sonra yönlendirilen sayfayı kapatmadım. şöyle:

Son düzenleme:

memo6155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
mehmet soytürk
Cevap için teşekkürler. Ali Expres'tem şimdi al dedikten sonra bu hatayı veriyor. plati'den satın alımı yaptıktan sonra yönlendirilen sayfayı kapatmadım. şöyle:

Alıntıyı görüntüle
Cevap için teşekkürler. Ali Expres'tem şimdi al dedikten sonra bu hatayı veriyor. plati'den satın alımı yaptıktan sonra yönlendirilen sayfayı kapatmadım. şö

Alıntıyı görüntüle
Tam çözemedim olayı satıcıyla bi iletişime geçin bence hesabı almadınız herhalde bu duruma göre aliexpressten siparişi başka bir hesaptan mı vermeye çalıştınız ?

Vergiyi sepette mi ödedin?
Hayır teslim alırken ödeyeceğim şansıma ne çıkarsa 20 lirada olabilir 50 lirada gümrüğe bağlı belkide daha fazla olur bilemiyorum

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
Tam çözemedim olayı satıcıyla bi iletişime geçin bence hesabı almadınız herhalde bu duruma göre aliexpressten siparişi başka bir hesaptan mı vermeye çalıştınız ?

Hayır teslim alırken ödeyeceğim şansıma ne çıkarsa 20 lirada olabilir 50 lirada gümrüğe bağlı belkide daha fazla olur bilemiyorum
Yaklaşık 2 sene önce Aliexpress'ten hesap almıştım ama alışveriş yapmamıştıım. İlk alışverişim olacaktı. Karta baktım şimdi. plati'den satın alımı gerçekleşmiş. Para çekilmiş yani. Plati bana kuponu kullanmam için link veriyor, hesap mı?

memo6155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
mehmet soytürk
Yaklaşık 2 sene önce Aliexpress'ten hesap almıştım ama alışveriş yapmamıştıım. İlk alışverişim olacaktı. Karta baktım şimdi. plati'den satın alımı gerçekleşmiş. Para çekilmiş yani. Plati bana kuponu kullanmam için link veriyor, hesap mı?
Hesap veriyor attığım fotoğraftaki gibi o hesapta kupon bulunuyor dediğim gibi siparişi verdiğine eminsen yeniden siteye emailinle( sipariş verirken mail istiyor o verdiğin mail le giriş yapcan onay kodu geliyo maile) giriş yap siparişin orda görünür siparişine girip id ve şifreyi görürsün yine göremiyorsan bir sıkıntı vardır satıcıyla iletişime geç

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
Hesap veriyor attığım fotoğraftaki gibi o hesapta kupon bulunuyor dediğim gibi siparişi verdiğine eminsen yeniden siteye emailinle( sipariş verirken mail istiyor o verdiğin mail le giriş yapcan onay kodu geliyo maile) giriş yap siparişin orda görünür siparişine girip id ve şifreyi görürsün yine göremiyorsan bir sıkıntı vardır satıcıyla iletişime geç
Mailden baktığımda şu gözüktü oldu sanırım. Aliexpress'te artık sepete de giriyorum ama satın aldığım bu kuponu nasıl tanımlıcam. sepette indirim gözükmüyor. çok soru sordum kusura bakmayın.

Ekler

• gth2.png
    gth2.png
    21.4 KB · Hit: 42
  • gth3.png
    gth3.png
    53.4 KB · Hit: 47

memo6155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
mehmet soytürk
Mailden baktığımda şu gözüktü oldu sanırım. Aliexpress'te artık sepete de giriyorum ama satın aldığım bu kuponu nasıl tanımlıcam. sepette indirim gözükmüyor. çok soru sordum kusura bakmayın.
Önemli değil platiden aldığın id şifreyle aliexpressr giriş yaptıysan kuponlarında gözükmesi lazım 12 dolarlık kuponun sepete ürün eklediğinde direk fiyata yansır

Talimatları iyi okumadın herhalde ürün açıklamasını benim yazdıklarıma tekrardan bi bak telefondan uygulamayla giriş yapman lazım

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
Önemli değil platiden aldığın id şifreyle aliexpressr giriş yaptıysan kuponlarında gözükmesi lazım 12 dolarlık kuponun sepete ürün eklediğinde direk fiyata yansır

Talimatları iyi okumadın herhalde ürün açıklamasını benim yazdıklarıma tekrardan bi bak telefondan uygulamayla giriş yapman lazım
Teşekkürler. Bugün elime ulaştı.

Ekler

• gtr.jpg
    gtr.jpg
    133.6 KB · Hit: 51

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,164
İsim
Diyarhan
Hayırlı olsun kendi malım diye demiyorum güzel ürün 😄

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
Ben de 65 tl vergi ödedim. Türkiye fiyatına göre çok uyguna aldık. Hepsiburada fiyatı 700 TL'den 1000 TL'ye yükselmiş. :oops:

Ekler

• vnm.png
    vnm.png
    23.2 KB · Hit: 47
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,783
Üyeler
161,138
Son üye