Metality
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 196
platiden satın alımı yaptıktan sonra seni bi sayfaya yönlendiriyo sayfa başında hesap id şifresi olması lazımOOPS!
Looks like your account isn’t authorized to view this page.
But don’t worry - we still love you.
Ürünü almak istediğimde böyle bir hata verdi. Bir de plati.ru'dan kuponu aldım ve karttan para çekti ama ali expres'te nasıl tanımlayacağım?
satın alımdan hemen sonra bu sayfaya atıyor email yazan yerden ( : ) işaretine kadar olan aliexpress emaili ( : ) dan sonrasıda şifresiOOPS!
Looks like your account isn’t authorized to view this page.
But don’t worry - we still love you.
Ürünü almak istediğimde böyle bir hata verdi. Bir de plati.ru'dan kuponu aldım ve karttan para çekti ama ali expres'te nasıl tanımlayacağım?
Cevap için teşekkürler. Ali Expres'tem şimdi al dedikten sonra bu hatayı veriyor. plati'den satın alımı yaptıktan sonra yönlendirilen sayfayı kapatmadım. şöyle:
Alıntıyı görüntüle
Cevap için teşekkürler. Ali Expres'tem şimdi al dedikten sonra bu hatayı veriyor. plati'den satın alımı yaptıktan sonra yönlendirilen sayfayı kapatmadım. şö
Tam çözemedim olayı satıcıyla bi iletişime geçin bence hesabı almadınız herhalde bu duruma göre aliexpressten siparişi başka bir hesaptan mı vermeye çalıştınız ?Cevap için teşekkürler. Ali Expres'tem şimdi al dedikten sonra bu hatayı veriyor. plati'den satın alımı yaptıktan sonra yönlendirilen sayfayı kapatmadım. şöyle:
Alıntıyı görüntüle
Hayır teslim alırken ödeyeceğim şansıma ne çıkarsa 20 lirada olabilir 50 lirada gümrüğe bağlı belkide daha fazla olur bilemiyorumVergiyi sepette mi ödedin?
Yaklaşık 2 sene önce Aliexpress'ten hesap almıştım ama alışveriş yapmamıştıım. İlk alışverişim olacaktı. Karta baktım şimdi. plati'den satın alımı gerçekleşmiş. Para çekilmiş yani. Plati bana kuponu kullanmam için link veriyor, hesap mı?Tam çözemedim olayı satıcıyla bi iletişime geçin bence hesabı almadınız herhalde bu duruma göre aliexpressten siparişi başka bir hesaptan mı vermeye çalıştınız ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır teslim alırken ödeyeceğim şansıma ne çıkarsa 20 lirada olabilir 50 lirada gümrüğe bağlı belkide daha fazla olur bilemiyorum
Hesap veriyor attığım fotoğraftaki gibi o hesapta kupon bulunuyor dediğim gibi siparişi verdiğine eminsen yeniden siteye emailinle( sipariş verirken mail istiyor o verdiğin mail le giriş yapcan onay kodu geliyo maile) giriş yap siparişin orda görünür siparişine girip id ve şifreyi görürsün yine göremiyorsan bir sıkıntı vardır satıcıyla iletişime geçYaklaşık 2 sene önce Aliexpress'ten hesap almıştım ama alışveriş yapmamıştıım. İlk alışverişim olacaktı. Karta baktım şimdi. plati'den satın alımı gerçekleşmiş. Para çekilmiş yani. Plati bana kuponu kullanmam için link veriyor, hesap mı?
Mailden baktığımda şu gözüktü oldu sanırım. Aliexpress'te artık sepete de giriyorum ama satın aldığım bu kuponu nasıl tanımlıcam. sepette indirim gözükmüyor. çok soru sordum kusura bakmayın.Hesap veriyor attığım fotoğraftaki gibi o hesapta kupon bulunuyor dediğim gibi siparişi verdiğine eminsen yeniden siteye emailinle( sipariş verirken mail istiyor o verdiğin mail le giriş yapcan onay kodu geliyo maile) giriş yap siparişin orda görünür siparişine girip id ve şifreyi görürsün yine göremiyorsan bir sıkıntı vardır satıcıyla iletişime geç
Önemli değil platiden aldığın id şifreyle aliexpressr giriş yaptıysan kuponlarında gözükmesi lazım 12 dolarlık kuponun sepete ürün eklediğinde direk fiyata yansırMailden baktığımda şu gözüktü oldu sanırım. Aliexpress'te artık sepete de giriyorum ama satın aldığım bu kuponu nasıl tanımlıcam. sepette indirim gözükmüyor. çok soru sordum kusura bakmayın.
Talimatları iyi okumadın herhalde ürün açıklamasını benim yazdıklarıma tekrardan bi bak telefondan uygulamayla giriş yapman lazımMailden baktığımda şu gözüktü oldu sanırım. Aliexpress'te artık sepete de giriyorum ama satın aldığım bu kuponu nasıl tanımlıcam. sepette indirim gözükmüyor. çok soru sordum kusura bakmayın.
Teşekkürler. Bugün elime ulaştı.Önemli değil platiden aldığın id şifreyle aliexpressr giriş yaptıysan kuponlarında gözükmesi lazım 12 dolarlık kuponun sepete ürün eklediğinde direk fiyata yansır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Talimatları iyi okumadın herhalde ürün açıklamasını benim yazdıklarıma tekrardan bi bak telefondan uygulamayla giriş yapman lazım
Hayırlı olsun ben alamadım daha gelmiş pazartesi alıcam inşallah 65 lirada vergi çıkmışTeşekkürler. Bugün elime ulaştı.