tayfn35
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 757
Kendi fikrimi belirttim inanın kol alicak insanların %90 i bilmiyordur. ürünleri araştırdım zaten merak etmeyin ikinci el piyasalarını da göz önünde bulundurdum bu cihazlar piyasaları yok denecek kadar az bu sebeple benim fikrim bu alicak kişi karar versin.Buradaki kolların hepsine sahibim, 2. Fotoğraftaki beyaz kol gamesir markasının g7 modeli. Bana 1 buçuk sene boyunca eşlik etti ve hiçbir sorun çıkarmadı. O kolda dahi kablolu olması dışında xbox kolundan daha fazla özellik bulunuyordu aldığımda, ve daha ucuza. Üstelik xbox lisanslı. Buradaki kolların tamamı uzun ömürlü ve kendini kanıtlamış markaların ürünleri, aynı zamanda üstte önerdiklerim de dünya çapında kendini kanıtlamış ürünler. Türkiyede bilinmiyor veya sizin bilmiyor oluşunuz ürünleri kötü yapmıyor. Markaları ve ürünleri araştırmanızı öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır, xinput bir kol olduğundan ötürü Windows ile tam uyumlu çalışır. Yani bilgisayarınızda kol ile oynanan tüm oyunları oynayabilirsiniz
Hocam ergonomi,tetik dediniz üstüne bende garanti hizmeti ve ikinci el piyasası ekleyeyim sonuç olarak bu 4 en onemli ozelligi görünce 8bitdo nun ne anlamı kaldı bir tek ucuz olması bu arada ergonomisi berbat bana kalırsaKıyaslanır hocam elimde 8bitdo 2c var 2 aydır kullanıyorum bundan önce xbox 9.nesil vardı sıfır almıştım sonra sattım 8bitdo aldım ergonomi ve tetik hariç xbox her konuda 8bitdoya nazaran kötü bence
Ergonomiside aman aman kötü değil bu arada sadece xboxa göre küçük oda bana çokta fark ettirmedi.
Ps kafede elime almıştımKendi fikrimi belirttim inanın kol alicak insanların %90 i bilmiyordur. ürünleri araştırdım zaten merak etmeyin ikinci el piyasalarını da göz önünde bulundurdum bu cihazlar piyasaları yok denecek kadar az bu sebeple benim fikrim bu alicak kişi karar versin.
Hocam ergonomi,tetik dediniz üstüne bende garanti hizmeti ve ikinci el piyasası ekleyeyim sonuç olarak bu 4 en onemli ozelligi görünce 8bitdo nun ne anlamı kaldı bir tek ucuz olması bu arada ergonomisi berbat bana kalırsa