GamePad ve Bluetooth Adaptör Önerisi

Sadece Ben

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
163
Selamlar. Bir gamepad almak istiyorum fakat bilgisayarım masaüstü ve anakartımda bluetooth özelliği yok. Pahalı olmayan Gamepad ve Bluetooth Adaptör önerebilirseniz çok sevinirim. Çok gecikme olur mu ? Olur diyorsanız kablolu da önerebilirsiniz.

Selamlar. Bir gamepad almak istiyorum fakat bilgisayarım masaüstü ve anakartımda bluetooth özelliği yok. Pahalı olmayan Gamepad ve Bluetooth Adaptör önerebilirseniz çok sevinirim. Çok gecikme olur mu ? Olur diyorsanız kablolu da önerebilirsiniz.
Bütçeni belirtirsen daha iyi olur. XBOX+UB500 alabilirsin.

Bütçeni belirtirsen daha iyi olur. XBOX+UB500 alabilirsin.
Totalde 600-700 olsa iyi olur ama çok az üstüne de çıkmaya çalışabilirim belki. Bilmiyorum tam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Prime Üyeleri için günün fırsatı: TP-Link UB500, Bluetooth 5.0 Mini USB Adaptör, Siyah https://amzn.eu/d/52ibSlI

Bluetooth adaptör kullanıyorum, gamepad çok övüldü. Verdim siparişi. Bende 2 adet frisby vardı zaten ama nasıl olsa lazım olacak diye aldım
Teşekkürler bir bakayım.

Totalde 600-700 olsa iyi olur ama çok az üstüne de çıkmaya çalışabilirim belki. Bilmiyorum tam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler bir bakayım.
Ben sahibindenden Monster pusat pro wireless almıştım. Fiyatı da şuan 500tl mi ne olması lazım.

TP-Link UB500 ve 9.Nesil Xbox Kontrolcüsü, kullanıyorum gayet memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,957
Üyeler
184,360
Son üye
fadoxis
Geri