Neler Yeni

Gamepadim yok forza almak mantiklimi

Avolay

80+ Gold
Kendi deneyimlerim sonucu buna ulaştım.
Cidden çok da sorun yaşamıyorum klavye varken, hatta direksiyon setine göre daha kolay geldi
@Mileven Belirtilen kişiden kişiye değişebilecek görüşe kahkaha atmak (y)
Forum toksik davranılarda bulunan kullanıcılarla dolu.

Mileven

80+ Silver
Dostum klavye ile de büyük zevk alırsın. Çünkü gamepad'in zevkine varamadığın için direkt klavye ile oynamaya alışacaksın o yüzden psikolojik olarak klavye ile oynamakta iyi gelicek. Ben oyunu yarısı klavye ile yarısıda gamepad olmak üzere 100 saat oynadım. Gamepad tabii ki de zevkli ama klavye ile de oynamak kötü değil. Arkadaşlar bayağı iyi sallamışlar.
Sallamak mı ? Direksiyon seti ilede oynadım klavye ilede.Sallamak oluyormuş vay be.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Sallamak mı ? Direksiyon seti ilede oynadım klavye ilede.Sallamak oluyormuş vay be.
İşte sen direksiyon setiyle bile oynayınca klavyenin kötü gelmesi normal. O adam hiç oynamamış daha önce gamepad veya direksiyonla yani bunların keyfini bilmiyor. O yüzden klavye ile de zevkli gelecektir. Ben de önceden klavye ile oynuyordum aşırı zevk aldım. Yani ''klavye ile oynamak işkence'' lafı çok abartı.

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Kaira Bilgic
Yıllarca klavyede oynadım oyunları gamepad bana çok iyi gelmedi ama forza gamepadle ayrı oluyor

Sensei123

80+ Bronze

Doganay01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Doğanay Bozkır ÖZDAMAR
Oneriniz varsa online savaş oyunu indirimde assgiya yazin forza almalimiyim birde onu yazarsaniz sevinirim
dostum bence mantıklı çünkü klavyeyle de rahat oynayabiliyorsun geçen gün ultimate aldım bence rahat ve ergonomik şekilde klavyeyle oynayabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavye ile oynuyorum memnunum. Virajları dönemeyen arkadaş tır kullanıyor sanırım.
virajlarda dönemeyenler sanırım yavaşlamayı unutuyor

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
dostum bence mantıklı çünkü klavyeyle de rahat oynayabiliyorsun geçen gün ultimate aldım bence rahat ve ergonomik şekilde klavyeyle oynayabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

virajlarda dönemeyenler sanırım yavaşlamayı unutuyor
Bizzat oynuyorum. Daha yeni çıktım E30'la efsane drift yapıyorum klavye ile. Adam gibi sürmesini bilen direksiyonla da sürer, klavyeyle de :)

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Klavye ile oynuyorum memnunum. Virajları dönemeyen arkadaş tır kullanıyor sanırım.
Bu aralar forumda gördüğüm en iyi thug life :D
Bu arada klavye ile gayet rahat oynanıyor, alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,342
Üyeler
164,654
Son üye
Batu82719
Top Bottom