Gamepadin nelerini nasıl kontrol etmeliyim?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,571
PTT sonunda 6 günlük gecikme ile kargoyu teslim etti. Ürün sıkıntılı ise Aliexpress'e kanıtlamak için nasıl kontrol etmeliyim? Nelerini nasıl kontrol etmeliyim?
@Mert Özkaya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gamepad Turbo çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım

Son düzenleme:
Yani biraz tuhaf konu olmuş. Elimde bilgisayar var ama çalışıp çalışmadığını nasıl kontrol edebilirim diye soruyorsun gibi bir şey seninkisi. Direk kısa yoldan çalıştırarak kontrol edebilirsin.

Çalıştırmadan nasıl çalışıp çalışmadığını anlayabilirsin. Kahin falan mısın yoksa? Eğer kahşnsem bu forumda işimize yararsın.

Yani biraz tuhaf konu olmuş. Elimde bilgisayar var ama çalışıp çalışmadığını nasıl kontrol edebilirim diye soruyorsun gibi bir şey seninkisi. Direk kısa yoldan çalıştırarak kontrol edebilirsin.

Çalıştırmadan nasıl çalışıp çalışmadığını anlayabilirsin. Kahin falan mısın yoksa? Eğer kahşnsem bu forumda işimize yararsın.
Çalışıp çalışmadığını değil doğru çalışıp çalışmadığını kontrol etmek istedim.

Çalışıp çalışmadığını değil doğru çalışıp çalışmadığını kontrol etmek istedim.
O zaman normal bir oyun oynayarak test edebilirsiniz bence. Yani oyun kollarını hiç kullanmadığı dan bilmiyorum. Ama eğer oyun oynarken sıkıntı yaşatmıyorsa sorun yoktur bence.

Misal turbonun çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O zaman normal bir oyun oynayarak test edebilirsiniz bence. Yani oyun kollarını hiç kullanmadığı dan bilmiyorum. Ama eğer oyun oynarken sıkıntı yaşatmıyorsa sorun yoktur bence.
ETS 2 oynadım. Sorun yoktu. Ama milimlik hataları gösteren bir şey varsa falan. Ben bi de biraz pimpirikliyim.

Yanlış görmediysem tetiğe uzun süre bastığınızda seri ateş ediyorsa sorun yok diye anladım ben.

Bütün tuşlarını oyunlarda kontrol et, çalışıyorsa sıkıntı yoktur.
Memnun musun ilk görünüş olarak?

Bütün tuşlarını oyunlarda kontrol et, çalışıyorsa sıkıntı yoktur.
Memnun musun ilk görünüş olarak?
İlk görüş olarak cidden beğendim. Kaliteli bir parça olduğunu hissettiriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,959
Üyeler
192,571
Son üye
mehmet mustafa
Geri