asko56
80+ Silver
Son düzenleme:
Baya güzel geçen ay da gelen oyunlar iyidi böyle devam etsinler 3 yıllık gamepass meyvelerini yiyorum
konusunu açmıştım
guzlemıs bu ay liste. ozellıkle re2 ve valhalla yeterli.
merhaba gamepass xbox ın bir servisi oldugu için digital oyun servisi yerine ana konusu olan xbox başlıgı altında açtım ben konuyu.konusunu açmıştım
Gamepass e Valhalla geliyor
Gamepass güçlenmeye devam ediyor. Xcloud a da geliyorforum.donanimarsivi.com
konsol başlığına açmışsın . ayrıca 2-3 yeri ilgilendirdiği için 2-3 konu açılacağını sanmıyorummerhaba gamepass xbox ın bir servisi oldugu için digital oyun servisi yerine ana konusu olan xbox başlıgı altında açtım ben konuyu.
Xbox sadece konsol platformu mu? Hangi yıldayız?Dostum gamepas ın sahibi kim buna cevap verin sonra neden xbox konusun da konunun açılması gerektiginiz düşünebilirsiniz
Ayrıca bir kere konusu açıldı. Her platform için açılacaksa xcloud içinde konu açalım.Dostum gamepas ın sahibi kim buna cevap verin sonra neden xbox konusun da konunun açılması gerektiginiz düşünebilirsiniz
Xbox Konsol Platformudur Servisi Sadece Konsol ve Pc de vardır siz de bedelini öder satın alırsınız ve orada bulunan oyunları oynarsınız sizin açtıgınız konu digital servis ise sadece pc de faliyet gösteren epic games-steam ubisoft store rockstar store gibi sadece pc ye satış yapan yerleri baglarXbox sadece konsol platformu mu? Hangi yıldayız?
Tamam o zaman konsol için bi konu açalım, pc içinde bir tane, gamepass servisi içinde bir tane, xcloud içinde bir tane. Bol bol açalımXbox Konsol Platformudur Servisi Sadece Konsol ve Pc de vardır siz de bedelini öder satın alırsınız ve orada bulunan oyunları oynarsınız sizin açtıgınız konu digital servis ise sadece pc de faliyet gösteren epic games-steam ubisoft store rockstar store gibi sadece pc ye satış yapan yerleri baglar