Neler Yeni

GAMEPASS OCAK AYI OYUNLARI AÇIKLANDI

asko56

80+ Silver
GC7E8IdWsAAitQB

Son düzenleme:

asko56

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
Furkan Görür
RE2 ve valhalla efso olmuş.

asko56

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

YazılımKafa

80+ Gold
merhaba gamepass xbox ın bir servisi oldugu için digital oyun servisi yerine ana konusu olan xbox başlıgı altında açtım ben konuyu.
konsol başlığına açmışsın . ayrıca 2-3 yeri ilgilendirdiği için 2-3 konu açılacağını sanmıyorum

asko56

80+ Silver
konsol başlığına açmışsın . ayrıca 2-3 yeri ilgilendirdiği için 2-3 konu açılacağını sanmıyorum
Dostum gamepas ın sahibi kim buna cevap verin sonra neden xbox konusun da konunun açılması gerektiginiz düşünebilirsiniz

YazılımKafa

80+ Gold
Dostum gamepas ın sahibi kim buna cevap verin sonra neden xbox konusun da konunun açılması gerektiginiz düşünebilirsiniz
Xbox sadece konsol platformu mu? Hangi yıldayız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca bir kere konusu açıldı. Her platform için açılacaksa xcloud içinde konu açalım.

asko56

80+ Silver
Xbox sadece konsol platformu mu? Hangi yıldayız?
Xbox Konsol Platformudur Servisi Sadece Konsol ve Pc de vardır siz de bedelini öder satın alırsınız ve orada bulunan oyunları oynarsınız sizin açtıgınız konu digital servis ise sadece pc de faliyet gösteren epic games-steam ubisoft store rockstar store gibi sadece pc ye satış yapan yerleri baglar

YazılımKafa

80+ Gold
Xbox Konsol Platformudur Servisi Sadece Konsol ve Pc de vardır siz de bedelini öder satın alırsınız ve orada bulunan oyunları oynarsınız sizin açtıgınız konu digital servis ise sadece pc de faliyet gösteren epic games-steam ubisoft store rockstar store gibi sadece pc ye satış yapan yerleri baglar
Tamam o zaman konsol için bi konu açalım, pc içinde bir tane, gamepass servisi içinde bir tane, xcloud içinde bir tane. Bol bol açalım

Top Bottom