Gamepass Oyun Önerir misiniz ?

Hasanst

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
583
İyi akşamlar Assassin's Creed Odyssey oynuyodum 20 saattir çok sıktı git şunu öldür git şuraya şunu koy falan. Gamepass'den güzel silah kullanımına sahip aksiyon oyunu önerir misiniz ? Yada Disco Elysium/Batman Arkham Serisi/Dying Light seçeneklerinden birini seçicem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi akşamlar Assassin's Creed Odyssey oynuyodum 20 saattir çok sıktı git şunu öldür git şuraya şunu koy falan. Gamepass'den güzel silah kullanımına sahip aksiyon oyunu önerir misiniz ? Yada Disco Elysium/Batman Arkham Serisi/Dying Light seçeneklerinden birini seçicem.
Sınav dönemi 2 hafta önce bitti Fen Lisesi olduğu için çok fazla ödev veriyor. Bütün hocalara olan hiddetimi bir kenara bırakıp sıka sıka ilerleyebileceğim bişeyler olsa iyi olur. Aklımda Doom Eternal var yazdığım kriterlere uyan bir oyun :D

deathloop, death stranding, Metal: Hellsinger

prey, serious sam 4 şuan aklıma gelen bunlar

Death Stranding Gamepass'de var mı ?

İstediğin kriterle uymuyor ama dış dünyayla bağlantını koparacak bir oyun: Dishonored 1 ve 2

Teşekkürler hocam Death Stranding yok sanıyodum.

Sınav dönemi 2 hafta önce bitti Fen Lisesi olduğu için çok fazla ödev veriyor. Bütün hocalara olan hiddetimi bir kenara bırakıp sıka sıka ilerleyebileceğim bişeyler olsa iyi olur. Aklımda Doom Eternal var yazdığım kriterlere uyan bir oyun :D
deats door

Konudan bağımsız gamepass ortak kullanım oluyor mu?

DOOM Eternal mükemmel bir oyun oynamalısınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,202
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri