Gamepass Oyun Önerir misiniz ?

Benimde aklımda o var sanırım onu oynayacam teşekkürler
Oyunu gamepass'ten bitirdim. O kadar beğendim ki Steam'den Deluxe Edition versiyonunu 157 TL'ye aldım düşünün. 100'lerce saat gömerim sanırım.

İyi akşamlar Assassin's Creed Odyssey oynuyodum 20 saattir çok sıktı git şunu öldür git şuraya şunu koy falan. Gamepass'den güzel silah kullanımına sahip aksiyon oyunu önerir misiniz ? Yada Disco Elysium/Batman Arkham Serisi/Dying Light seçeneklerinden birini seçicem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sınav dönemi 2 hafta önce bitti Fen Lisesi olduğu için çok fazla ödev veriyor. Bütün hocalara olan hiddetimi bir kenara bırakıp sıka sıka ilerleyebileceğim bişeyler olsa iyi olur. Aklımda Doom Eternal var yazdığım kriterlere uyan bir oyun :D
Warhammer Darktide 40.000 30 kasımda çıktı bi bak istersen.

Valla para biriktirip Elden Ring alabilirsin Gamepasste öyle çok oyun göremedim gördüklerimide önermişler zaten. 500 saat gömmelik oyun Elden Ring. Arkadaşımın 300-350 saati falan var oyunu 4.ye başlayacak yine farklı silahlarla oynayacak. Silah çeşitliliği, build çeşitliliği, bir sürü spell falan var.

Ama hiddet konusunda üzecektir büyük ihtimalle klavyeler ceviz gibi kırılabilir :D O yüzden Quake oyunlarını önerebilirim. Ya da Gears serisine bakabilirsin.

Geri