Gamepass oyun önerisi

1v9uknow

80+
Reaksiyon skoru
173
Arkadaşlar merhaba,

Hayatı boyunca rekabetçi oyun oynamış birisi olarak (Çoğunlukla MMORPG, LoL, Valorant vb.) yeni bir sistem topladım. 2K Ekranım var ve hikayeli, yüksek grafikli oyunlara bir şans vermek istiyorum.
Xbox Game Pass için önereceğiniz, bu tarza alışık olmayan birisi olarak neler oynamalıyım ? (BF, CoD dahi oynamamış birisiyim, sadece rekabetçi oyunlar oynadım)

3-5 Tane hikayeli, yüksek grafikli oyun önerirseniz sevinirim (Sistem sorunum yok, 3060Ti + 12400F kullanıyorum)

Hocam inceledim konuyu ama yaklaşık 100 tane farklı tarzda oyun var. Bilgim olmayan bi alanda bu 100 oyunun içerisinden oyun seçmek pek kolay değil. Spesifik olarak şunları oyna dediğiniz varsa daha iyi olur

Dishonored başla hemen 😃🥳❤️

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Dishonored başla hemen 😃🥳❤️
3 Oyunu var gamepass'te, Hangisini oynamalıyım ? Veya sıra ile hepsini oynamam gerekiyorsa baştan sonra sırası nedir acaba :D kusura bakma 15 yıldır oyun oynuyorum fakat ilk defa single player oyun oynayacağım :D

3 Oyunu var gamepass'te, Hangisini oynamalıyım ? Veya sıra ile hepsini oynamam gerekiyorsa baştan sonra sırası nedir acaba :D kusura bakma 15 yıldır oyun oynuyorum fakat ilk defa single player oyun oynayacağım :D
Dishonored Definitive
Dishonored 2
Dishonored DoO

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
O zaman son sorum sonra darlamayı bırakıyorum sizi de hocam :D
Gamepasste
A Plague Tale: Innocence yok Requiem versiyonu var. Ve sanırım bu innocence versiyonunun devamıymış. Requiem indirip oynamalı mıyım yoksa ilkini oynamadığım için anlamadığım ya da kaçırdığım bir nokta olur mu ? Hikayeli oyunlarda seriyi baştan oynamak zorunda mıyız ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok sağlam oyundur.
Requiem'i oynamak için önce Innocence'i oynamak zorunda mıyım sizce ?

Son düzenleme:
O zaman son sorum sonra darlamayı bırakıyorum sizi de hocam :D
Gamepasste
A Plague Tale: Innocence yok Requiem versiyonu var. Ve sanırım bu innocence versiyonunun devamıymış. Requiem indirip oynamalı mıyım yoksa ilkini oynamadığım için anlamadığım ya da kaçırdığım bir nokta olur mu ? Hikayeli oyunlarda seriyi baştan oynamak zorunda mıyız ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Requiem'i oynamak için önce Innocence'i oynamak zorunda mıyım sizce ?
Evet, Innonce oynamadan Requiem oynamayın. Hikayeler tamamiyle bağlantılı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,790
Üyeler
195,458
Son üye
UğucCan
Geri