Gamepazarim.com ne kadar güvenilir bir site?

aras_s23

80+
Reaksiyon skoru
0
Bu site üzerinden hesap açtıktan yaklaşık 1 saat sonra iki adet item sattım. Toplam tutar olan 21.850 TL hesap cüzdanıma aktarıldıktan sonra paranın tamamı için çekim talebinde bulundum. Çekim talebimin reddedilme sebebini ekran görüntüsü olarak koyuyorum. Daha sonrası ekran görüntülerinde yer salıyor. Benim sizden istediğim yardım şu arkadaşlar: Daha önce bu işlemi yapan var mı, sizce güvenmeli miyim?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-27 230736.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-27 230736.webp
    31.7 KB · Hit: 86
  • 2.webp
    2.webp
    31.9 KB · Hit: 75
  • 3.webp
    3.webp
    31.1 KB · Hit: 76
Sitenin güvenilirliğini sorguladığımda gelen cevaplar şu şekilde:

Ekler

• 4.webp
    4.webp
    34.5 KB · Hit: 57
  • 5.webp
    5.webp
    27.2 KB · Hit: 65
  • 6.webp
    6.webp
    30.3 KB · Hit: 60
bu forumda bu konuda ismi geciyor sitenin bir arkadas baska bir site araciligi ile 2015 te hesabin alicisinin kendisini o siteye yonlendirdigini o sitenindeki kendisini dolandirdigini sikayet ediyor baska bir arkadasta gamepazarim.com mu diye sormus
maalesef ki dolandirilmissiniz eger sattiginiz item steam uzerinden takas edilmisse bir destek talebi acmayi deneyebilirsiniz dolandirildigiz ile ilgili
ne itemi sattiniz alici kimdi aliciyi bulmak dolandiriciyi bulmaya esdeger gibi duruyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayrica waybackmachine de sitenin
2017 de 1 kere 2018 de 1 kere birer kayitlari bulunuyor ve site
Hosted Windows Virtual Server. 2.5GHz CPU, 1.5GB RAM, 60GB SSD. Try it now for $1!
Web hosting by Somee.com
1 dolara basit bir suncuu ile acilmis yani sizin disinizda baska bir trafigi olmasi imkansiz

Sen ciddi olamazsın

Site hiç de basit bir site değil aslında

bende sasirdim site iyi yapilmis gibi duruyor baska bir sitenin kopyasi olabilir ama bilinen bir site olmadigida kesin internette hakkinda hic birsey bulamadim neredeyse gecmis olsun

cogu sey calismiyor sitede zaten bir ilana girin satici ile iletisime basin hic bir buton aktif degil ayrica uc al vs vs gibi tuslar calismiyor sitenin yarisinin arkaplani bos zaten oyle acayip mukemmel de tasarlanmamis biraz gezinseydiniz anlarmissiniz

site dolandiricinin sitesi oldugu icinde fazla gezinmemekte fayda var diye dusunuyorum ayriyetten hocam

dakikalardır ağzım açık sadece yazdığına bakıyorum
çünkü söyleyecek tek sözüm yok...

Hocam ben 78 liraya skin alırken Bynogame'i sorgulamıştım. Araştırmıştım saatlerce. Sen nasıl bu kadar tutarı bilmediğin bir siteden aldın ki? Ben faceit'e güvenmediğimden hesabımı bile bağlamıyorum. Hilelerden oyunu bıraktım artık faceit'e geçmek yerine.

1 asgari maaş resmen üzüldüm hocam umarım dolandırılma gibi bi durum yoktur.

Hocam ben 78 liraya skin alırken Bynogame'i sorgulamıştım. Araştırmıştım saatlerce. Sen nasıl bu kadar tutarı bilmediğin bir siteden aldın ki? Ben faceit'e güvenmediğimden hesabımı bile bağlamıyorum. Hilelerden oyunu bıraktım artık faceit'e geçmek yerine.
almadım, sattım... adam o sitede bakiyem var ancak oradan alabilirim diyince... :cry:

Ne sattınız hocam ?
2 tane dolu pubg mobile hesabı:cry:

almadım, sattım... adam o sitede bakiyem var ancak oradan alabilirim diyince... :cry:

2 tane dolu pubg mobile hesabı:cry:
Geçmiş olsun hocam sakın parayı yatırmayın. Bir daha da bildiğiniz siteler dışında satış yapmayın.

Zeynepshop zeynepstore zeynepmarket ilan sahiplerinin isimleri hep birbirinin aynısı. Optimashop bilmem ne. Dolandırıcı olsam sağa sola reklam bannerları koyarım çerez kabul et kutusu atarım emek veririm.

Geri