bari oyunlar bedava olsaydı1 haftaya kalmaz yerleri görür, 50tl + oyun parası verecek kişilerin çoğunda zaten halihazırda sistemleri var.
şuan 50 kere gir çık yaptım beni öyle sisteme aldı watch dogs 2 oynicam önümde 450 kişi var1 haftaya kalmaz yerleri görür, 50tl + oyun parası verecek kişilerin çoğunda zaten halihazırda sistemleri var.
Firmalar öyle bir riski alamaz.bari oyunlar bedava olsaydı
1 ay öncesinde gameplus + vardı bende, watch dogs 2 denedim ve performansını beğenmedim. 4.3 , bulanık görüntü vardı oyunda. Son durumu bilmiyorum, down hızım 60/5'di girdiğimde.bari oyunlar bedava olsaydı
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan 50 kere gir çık yaptım beni öyle sisteme aldı watch dogs 2 oynicam önümde 450 kişi var
hmmm bilmiyorum bakalım belki düzelmiş olabilir1 ay öncesinde gameplus + vardı bende, watch dogs 2 denedim ve performansını beğenmedim. 4.3 , bulanık görüntü vardı oyunda. Son durumu bilmiyorum, down hızım 60/5'di girdiğimde.
o zaman nvidia kime ekran kartı satacak az mantıklı düşün 50 lira + oyunlar bedava olsa millet sistemini satmaya başlarbari oyunlar bedava olsaydı
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan 50 kere gir çık yaptım beni öyle sisteme aldı watch dogs 2 oynicam önümde 450 kişi var
gerçi oda varo zaman nvidia kime ekran kartı satacak az mantıklı düşün 50 lira + oyunlar bedava olsa millet sistemini satmaya başlar
şuan önümde 400 kişi varo zaman nvidia kime ekran kartı satacak az mantıklı düşün 50 lira + oyunlar bedava olsa millet sistemini satmaya başlar
İnternetim kesildi diye sıra yeniden başladı. ._.bende 375 hocam acaba karşılaşırmıyız