Her yerde monitörüm kötü diye ağlıyorsun. Neden diye sor ama gerek yok. Bilgin sıfır. Kimseye de bir şey kanıtlamak zorunda değilim. Ayrıca hiç bir yerde monitör uzmanıyım diye de bir şey demedim. Forumdaki arkadaşlar konulara etiketliyor bende bildiğim düzeyde yardımcı oluyorum. Benimde eksik kaldık yerler var elbette. Söylemediğim şeyleri söylemişim gibi lanse etme. Kimse yemez. Ha bu arada sende o iki kelime dediğin bilgi bile yok. İnsanlara msi ve Asus öneren tipler demişsin ama yine yalan yine yalan. Forumda KTC önerdim diye laf eden sen değil miydin? Msi varken KTC mi alınır diyordun. Kendinle çelişmeyi bırak artık.birader sen kimsin monitör panel üretim uzmanı falan mı? forumun her monitör konusuna atlayıp 2 kelime bilginle insanları yönlendiriyorsun? bunun gibi kendini operatör sanıp insanlara msi ve asus öneren tipleri dinlemeyin bence, bastım engeli konus dur simdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bunun gibi kendini operatör sanıp insanlara msi ve asus öneren tipleri dinlemeyin bence,
KTC önerdik diye MSI ve Asus üzerinden laf atıyordun? Ben mi Asus MSI övüyorum yoksa sen mi? Bir mesajlarına bak istersen. Cevap bile vermeye degmezsinde açıklık getirmek için paylaştım. İsteyen istedigini tercih edebilir. Konudaki monitörün kötü olduğuna eminim.
Son düzenleme: