NVIDIAMDINTEL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,998
HEPSİBURADA'DA BU MONİTÖR FİYAT DÜŞMÜŞ, FAKAT SATICI İLK DEFA GÖRDÜM. 240HZ İÇİN DENEMEK İSTEYEN ÇEKEBİLİR.
Kötü monitör, berbat VA panel serisinden black smearing sorunu varHEPSİBURADA'DA BU MONİTÖR FİYAT DÜŞMÜŞ, FAKAT SATICI İLK DEFA GÖRDÜM. 240HZ İÇİN DENEMEK İSTEYEN ÇEKEBİLİR.
Hocam bu monitör mü yoksa linkini bıraktığım mı? CS gibi oyunlar oynanacak.Fason üretiliyor. Aynı zamanda ölü piksel çıkması çok olası
Ben ne yazmışım siz hâlâ "bu monitör mü" diye yazıyorsunuz. AOC demeyen monitör hakkında konuşmasın zatenHocam bu monitör mü yoksa linkini bıraktığım mı? CS gibi oyunlar oynanacak.
![]()
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'dawww.itopya.com
Bunu alıyorum o zaman tşk.Ben ne yazmışım siz hâlâ "bu monitör mü" diye yazıyorsunuz. AOC demeyen monitör hakkında konuşmasın zaten
Panel hakkında bilgi var mı? VA'nın kötüsü gerçekten kötü oluyor çünkü.HEPSİBURADA'DA BU MONİTÖR FİYAT DÜŞMÜŞ, FAKAT SATICI İLK DEFA GÖRDÜM. 240HZ İÇİN DENEMEK İSTEYEN ÇEKEBİLİR.
Fason üretildiğini biliyoruz sadece. Bilgi yokPanel hakkında bilgi var mı? VA'nın kötüsü gerçekten kötü oluyor çünkü.
Marka Gamepower ise olmasıölü piksel garantili derken olması mı garantili olmaması mı![]()