Neler Yeni

GamePower 650W 80+Psu ?

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bak aciklamiyosun iste BİLDİGİNİ OKUYOSUN millet ne derse pesindenngidiyorsun ben o psu ya kaliteli yada iyi demiyorum sen alma kotu diyorsun ya acikla diyorum aciklayamiyorsun
Damn...
anladigin dilden konusacagim tamammi icinde kullanilan kapasitorler eski kalitesis merbifen alti ani voldaj dalgalanmalarinda sikinti çikarabilir Ördek vercek olursak sen su iciyosun icergen bi anda basincla su icine girerse ne olur bogulursun degilmi anladinmi
Türkçe öğretmenime bela okumayın bazen anladıkları dilden konuşmak gerekiyor.:D

CrawLu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Umut çoban
Bi c4 değil ama o fiyata daha iyisi alınabilir mesela fsp hv pro 650 w 80+

(Can)

80+ Bronze
Damn...
anladigin dilden konusacagim tamammi icinde kullanilan kapasitorler eski kalitesis merbifen alti ani voldaj dalgalanmalarinda sikinti çikarabilir Ördek vercek olursak sen su iciyosun icergen bi anda basincla su icine girerse ne olur bogulursun degilmi anladinmi
Türkçe öğretmenime bela okumayın bazen anladıkları dilden konuşmak gerekiyor.:D
Heh soyle istenileni ver yoksa yazmaya gerek bile yok acikladigin icin tesekkurler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi c4 değil ama o fiyata daha iyisi alınabilir mesela fsp hv pro 650 w 80+
Bu hazir sistemde olan kasa kendim toplasam dahada pahaliya denk geliyor param olsa kendim toplicam kimseye sorusormadan bildigimi alip gecicem dolarda saolsun 8.17 o yuzden hazir sistem bakiyorum hepsininde stok yok bide TRAY isi varmis yeni ogrendim islemci fani gelmiyomus baslarim oyle ise

CrawLu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Umut çoban
Heh soyle istenileni ver yoksa yazmaya gerek bile yok acikladigin icin tesekkurler

Bu hazir sistemde olan kasa kendim toplasam dahada pahaliya denk geliyor param olsa kendim toplicam kimseye sorusormadan bildigimi alip gecicem dolarda saolsun 8.17 o yuzden hazir sistem bakiyorum hepsininde stok yok bide TRAY isi varmis yeni ogrendim islemci fani gelmiyomus baslarim oyle ise
Al al sıkıntı çıkarmaz forumlara bakarsan bilgisayar 'dan soğursun :)

(Can)

80+ Bronze
Al al sıkıntı çıkarmaz forumlara bakarsan bilgisayar 'dan soğursun :)
İnsan bi zamansonra dedigin gibi oluryor para yok hazir sistem bakiyorum bilmedigim parcayi soruyorum biri bisey diyo oburu baska bisey vallahi biktim ya adamlar 1000$ topluyo biz 8 e bile toplayamiyoruz ya SAÇMALIK

CrawLu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Umut çoban
İnsan bi zamansonra dedigin gibi oluryor para yok hazir sistem bakiyorum bilmedigim parcayi soruyorum biri bisey diyo oburu baska bisey vallahi biktim ya adamlar 1000$ topluyo biz 8 e bile toplayamiyoruz ya SAÇMALIK
Aynen kardeşim sonuçta aldığın sistemde seni baya götürür arkdaşların dediği sistemde kafana takma oyununu oyna :)

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Lutfen kanitlarmisin yada mantikli borsey soyle madem kotu kalitesiz patliyor acikla
Valla baya geçti üstünden işin gerçeği anladım :D C4 değil ama 12V kanalından az voltaj veriyor diye duydum. Bide grup mu ne öyle düzenlemeli yapılmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.

ZACRESH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Can Akcan
12V kanalından max 528W veriyor. Onun dışında patladığını pek göremedim. Everest veya Frisby gibi

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
emircan özütemiz

Hangi sistemi alacaksınız?

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular