❌İndirim Bitti! Gamepower Bull T10 24" 180Hz "IPS" Oyuncu Monitörü 3040 TL!

kargom geldi bugün fakat 5-6 tane ölü piksel var değişime başvuracam kaç gündür bunu bekliyordum ya üzüldüm.

Son düzenleme:
bende de 4-5 tane vardı parmağımı değdirdiğim zaman gitti sadece mavi renkte 1 tane var oda umrumda değil açıkçası 15-20 gün uğraşmaya değmez normal kullanırken gözükmüyor zaten araştırdığım zaman sıkılaşmış piksel diyorlar sanırım bi dene derim geçmezse geri iade edersin.

bende de 4-5 tane vardı parmağımı değdirdiğim zaman gitti sadece mavi renkte 1 tane var oda umrumda değil açıkçası 15-20 gün uğraşmaya değmez normal kullanırken gözükmüyor zaten araştırdığım zaman sıkılaşmış piksel diyorlar sanırım bi dene derim geçmezse geri iade edersin.
Hocam tavsiyem değiştirmen yönümde uzun zaman sonra o 1 piksel oluyur 10 sonra oluyur bütün monitör yani eğer 1 sene falan kullanacaksan o monitörü zaten umrunda olmasın ama uzun kullanacaksan değiştir o piksel yavaş yavaş yayılıyor görüncede rahatsızlık veriyor umarım anlatabilmişimdir.
15-20 gün beklemedin diye hemen yeni monitör alman gerekecek.

3479TL --> Nays ile 3229TL
fiyat düşer bu monitörlerin 1080p fhd monitörler de düşüş var tüm markalarda 3k geriler diye tahmin ediyorum

Geri