Neler Yeni

Gamepower Calypso Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
salih yonca
alicaksan calypso yu bence incehesaptan alma bi 20 tl daha ver hepsi buradadan fln al aldigimda kargo sikintili ve gec geliyo

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
calypso alayım mı değer mi?
alınabilir kaliteli bir klavye hissiyatını veriyor ama şimdiden söyleyeyim optik switchli diye dünyan değişmeyecek o konuda klavye ms gibi önemli olan bir şey de senin tepki süren

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
alınabilir kaliteli bir klavye hissiyatını veriyor ama şimdiden söyleyeyim optik switchli diye dünyan değişmeyecek o konuda klavye ms gibi önemli olan bir şey de senin tepki süren
yok dostum ms için almıyorum yanı bu fiyata varsada daha iyi ms de hayır demem
Mesaj otomatik birleştirildi:

alicaksan calypso yu bence incehesaptan alma bi 20 TL daha ver hepsi buradadan fln al aldigimda kargo sikintili ve gec geliyo
saol dostum kaç gündür beklıyosun

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsmail yıldırım
Arkadaşlar gamepower calypso nasıl alınır mı? Yazılımı yok ama RGB ve makro atamak pek umrumda değil onun dışında alınır mı? red swtich alacagım haç hz yanı kaç ms veriyr bu kalvye

Şimdi dostum kulağını aç beni dinle işine gelirse alırsın alalı 3 hafta oldu benim şuanlık memnunum ama gelecekte ne olur bilmem 50 milyon tıklama ömrü var diyor çoğu yerde özellikleri ise RGB Led aydınlatma gaming oyuncu klavyesi en önemli özelliği su geçirmiyor denenmiş kanıtlanmış denedim geçirmiyor ve tuş hemen algılıyor geçilmek yapmıyor kullanımı oldukça rahat parmakları yormuyor üzülerek söyleyeyim makro yok o yüzden almakta senin kararın

Son düzenleme:

Kartynan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
İlker Bulam

Şimdi dostum kulağını aç beni dinle işine gelirse alırsın alalı 3 hafta oldu benim şuanlık memnunum ama gelecekte ne olur bilmem 50 milyon tıklama ömrü var diyor çoğu yerde özellikleri ise RGB Led aydınlatma gaming oyuncu klavyesi en önemli özelliği su geçirmiyor denenmiş kanıtlanmış denedim geçirmiyor ve tuş hemen algılıyor geçilmek yapmıyor kullanımı oldukça rahat parmakları yormuyor üzülerek söyleyeyim makro yok o yüzden almakta senin kararın
Sıkıntı çıkardı mı şimdiye kadar?

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
Gecikme değerini ölçmek baya zor kesin bir şey diyemeyiz. Aynı model switch kullanılan bir klavyenin giriş gecikmesi ölçülmüş mü ona bak. Tahminen 1000 hz yenilenmeye sahip zaten.
redragon kumara alınır mı

ups. eski konu

Top Bottom