Vartex
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 8,772
İlk yay sesi geldi şimdi geliyorsa bile duymuyorum alıştımbende 5 6 ay önce aynı 250ye almıştım hala sorunsuz çalışıyor
İlk yay sesi geldi şimdi geliyorsa bile duymuyorum alıştımbende 5 6 ay önce aynı 250ye almıştım hala sorunsuz çalışıyor
evet 2 ay kullandım sonra bende de yay sesi geldi ama artık fark etmiyorum bileİlk yay sesi geldi şimdi geliyorsa bile duymuyorum alıştım
Suya dayanıklı su geçirmez değil. Su dökmemeye dikkat edin.Elimi f/p hangi mekanik klavyeye atsam sorunlu cikiyor .d Abdullah abi gamepower Calypso kalvyeyi hiç sıkıntısız kullandığını ve memnun kaldığını söyledi videosunda "aynı ürün varsa yeni jenerasyon cikmadiysa alın" diye öneriyor bende baktığım mekanik klavyeler arasindan bunun en mantıklısı olduğunu düşündüm hem su geçirmez hem diğerlerine göre daha ucuz olduğu için ürünün değişmediğini anlamam için nesine bakmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz lütfen
suk dökmemeye dikkat edicem tabikide hani olurda bi an dökülürse, diğerlerinde suya dayanıklılıkda yokdu sanırım hatırlamıyorum siz ne düşünüyorsunuz Calypso mu r6 mı ?Suya dayanıklı su geçirmez değil. Su dökmemeye dikkat edin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim bidaha ucuz ürünlerle işim olmazHafif su ile temizledim klavyeyi de switchler bi garip oldu bazı tuşlar sertleşti ama bir sıvı vardı ucuz. Switchlere sıkıyordun hem daha iyi oluyordu hem de basmama sıkıntısı varsa geçiyordu @Yasin Çelik
r6 da bir sorun yoksa alınabilir ama ben o kadar para vermezdim biriktirip hayalimdeki corsair klavyeyi alırdımsuk dökmemeye dikkat edicem tabikide hani olurda bi an dökülürse, diğerlerinde suya dayanıklılıkda yokdu sanırım hatırlamıyorum siz ne düşünüyorsunuz Calypso mu r6 mı ?
calypsoda bilek desteği var ? Katanada da var?r6 da bir sorun yoksa alınabilir ama ben o kadar para vermezdim biriktirip hayalimdeki corsair klavyeyi alırdımCalypso Katana bunlarda bilek desteği çıkmıyor birazcık rahatsız edici. Ogre çok F/P bilek desteği çıkıyor ve deri. RGB. Her şeyi var.
Bilek desteği çıkarılmıyor. Klavyeyle birleşik.calypsoda bilek desteği var ? Katanada da var?
hangi klavyeyi temizledin ? Ve evet su geçirmez klavyeSuya dayanıklı su geçirmez değil. Su dökmemeye dikkat edin.
Benim bidaha ucuz ürünlerle işim olmazHafif su ile temizledim klavyeyi de switchler bi garip oldu bazı tuşlar sertleşti ama bir sıvı vardı ucuz. Switchlere sıkıyordun hem daha iyi oluyordu hem de basmama sıkıntısı varsa geçiyordu @Yasin Çelik
Tabi kişiden kişiye değişir de deri falan değilse bilek desteği hiçbir işe yaramaz. Oyun oynamanı kolaylaştırmaz refleksini azaltır. Bilek desteği kullanan oyuncu yok.bu yok anlamina gelmiyor birleşik yada ayrı adam koymuş ve iş yapıyormu yapıyor
Calypsoyu temizledim. Su geçirmez değil switchlerin içine su girdi bozuldu klavye. Beklettim kuruttum çalıştı. Klavyenin altında 2 tane su boşaltma kanalı var. Yani klavye su geçirmek için yapılmış ama suya dayanıklı su buharlaştıktan sonra çalışıyor sorunsuz. Switchler ,malzemeler falan kötüleşiyor ama böyle bir düşük markada klavyenin sorunsuz çalışması güzel bir şey.hangi klavyeyi temizledin ? Ve evet su geçirmez klavye
red switchmi sendeki ? satın alanlarin hepsi su geçirmez olduğunu doğrulamış yorumlarda çay döken falan var switchmi farklı acabaTabi kişiden kişiye değişir de deri falan değilse bilek desteği hiçbir işe yaramaz. Oyun oynamanı kolaylaştırmaz refleksini azaltır. Bilek desteği kullanan oyuncu yok.
Calypsoyu temizledim. Su geçirmez değil switchlerin içine su girdi bozuldu klavye. Beklettim kuruttum çalıştı. Klavyenin altında 2 tane su boşaltma kanalı var. Yani klavye su geçirmek için yapılmış ama suya dayanıklı su buharlaştıktan sonra çalışıyor sorunsuz. Switchler ,malzemeler falan kötüleşiyor ama böyle bir düşük markada klavyenin sorunsuz çalışması güzel bir şey.
Yalan gamepower adamdır.Elimi f/p hangi mekanik klavyeye atsam sorunlu cikiyor .d Abdullah abi gamepower Calypso kalvyeyi hiç sıkıntısız kullandığını ve memnun kaldığını söyledi videosunda "aynı ürün varsa yeni jenerasyon cikmadiysa alın" diye öneriyor bende baktığım mekanik klavyeler arasindan bunun en mantıklısı olduğunu düşündüm hem su geçirmez hem diğerlerine göre daha ucuz olduğu için ürünün değişmediğini anlamam için nesine bakmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz lütfen