Yardım Gamepower ekipman set

RunHeaven

80+
Reaksiyon skoru
8
1716896070866.png

Kendime yeni bilgisayar alacağım ve kendime ekipman seti yapmak istedim, fazla bir bütçem yok ekipmanlar için ve az çok fiyatları görerek ne kadar ayırabileceğimi anlamışsınızdır.
Steel series set yapacaktım ama ekipmanların fiyatları gereksiz pahalı geldi ve böyle yaptım.
Tavsiyeniz var mı?

Alıntıyı görüntüle

Kendime yeni bilgisayar alacağım ve kendime ekipman seti yapmak istedim, fazla bir bütçem yok ekipmanlar için ve az çok fiyatları görerek ne kadar ayırabileceğimi anlamışsınızdır.
Steel series set yapacaktım ama ekipmanların fiyatları gereksiz pahalı geldi ve böyle yaptım.
Tavsiyeniz var mı?
Mouse olarak Glorious model 0 öneririm asla gamepower bi ekipmana o paralar verilmez. Klavye olarak Blue switch James Donkey 619S öneririm ama derseniz ki hem blue switch hem rgb olsun o zaman aynı fiyat skalasında başka markalara yönelmenizi öneririm ogre zaten başlı başına kronik sorunlu bi klavye asla önermiyorum başka markalara bakabilirsiniz Dediğim gibi mouse ve klavyeyi önermiyorum. Monitör için de pek güvenmiyorum ama Youtube da bayağı bi testi yapıldı ve monitör gayet okey görünüyor o fiyata.

Çöp marka tavsiye etmem

Geri