GAMEPOWER FENİX FARE

qeys

80+
Reaksiyon skoru
10
Ürünü lansmana özel fiyatlandırma diye sattıkları fiyattan aldım. Bugün elime geçti test etme şansım oldu. Eski farem stealseries rival 3 wireless modeliydi. Eski fareme kıyasla ciddi derece hafif ancak kaç yıllık rival 3 siyah mousepad da sorunsuz çalışıyor. Bu meret hiçbir siyah zeminde çalışmıyor almış ve kargo bekleyen arkadaşlara duyrulur bilginize. Tek renk siyah veya yoğunluklu siyah bi mousepadiniz varsa sorun olabilir. İade etmeyi düşünüyorum. Ucuz diye gittik aldık bide çalışsın diye yeni mousepad alacağım ne anladım bu işten. Gİder üstüne az daha koyar bilindik marka bir mouse alırım saçmalık yıl olmuş 2026 hala fare siyah mousepad da çalışmıyor.

Ben de öğlenden beri kullanıyorum daha skatez üzerindeki yapıştırmaları bile sökmedim, iade etmem gereken bir durum çıkarsa diye.

Ben şöyle bir soru sormak istiyorum alan/kullanan kişilere, sizde de sanki böyle ufak takılmalar/donmalar oluyor mu? Hafta sonu da deneme sürecim devam edecek ona göre bir aksiyon alırım sonrasında

Ben de öğlenden beri kullanıyorum daha skatez üzerindeki yapıştırmaları bile sökmedim, iade etmem gereken bir durum çıkarsa diye.

Ben şöyle bir soru sormak istiyorum alan/kullanan kişilere, sizde de sanki böyle ufak takılmalar/donmalar oluyor mu? Hafta sonu da deneme sürecim devam edecek ona göre bir aksiyon alırım sonrasında
Hocam kullanamadım ki doğru düzgün test etmek için zaten araya hafta sonu girdi. Pazartesiye kadar test ederim. Bir takılma olursa bilgilendirme yaparım.

Dün gündüz teslim aldım akşam uzun oyun deneyimim oldu

Artılar
Geniş skatezleri var iyi duruyor baya ama koruyucu etiketlerini sökmedim daha iade ederim diye
Ele güzel oturuyor
Kaydırmaz bantlar var istersen yapıştırıyorsun iyi kaliteli duruyor
Rgb farklı modlar var beğendim modları
Uyku modu var dokunmayınca kısa bi süre sonra uykuya alıyor

Eksiler
Yazılım çok kötü açılma bile açılmıyor bazen belki güncelleme ile düzeltirler
İlk açtığım zaman yazılım kurmadan önce mouse ile hareket ettirince yani elindeyken rgb leri söndürüyordu sadece sabit durunca yakıyordu çok güzel özellik bence ama yazılımı yükleyince o özelliği gitti geri de getiremedim
Biraz hafif benim diğer mouse göre alışmadığımdan bana farklı geldi
Dpi diğerinden daha yüksekte kullanıyorum anca benim ayara yaklaştı o da hz den olabilir belki diğeri 500 hz idi bu 1000

Uzun deneyimde şarjı nasıl gider bilmiyorum veya farklı bir sıkıntı çıkar mı

Eski mouse Gamepower bane yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum çok memnunum sadece kablosuza geçmek için fenix aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,819
Üyeler
183,470
Son üye
Kryll
Geri