Yardım Gamepower Force Ayarlama

Nxara

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
468
Gamepower force gsmepad az önce geldi bende dongle ı takıp oynamayı denedim ama olmadı bir kaç şey kurcaladım cihaz pro kontroller olarak gözüktü ama oyunda çslılmadı.Sonra gamepad olarak gözüktü yine çalışmadı.gamepad in ilk ve altta 2 tuşu ysnıyor şuan.Ne yapmam lazım?Reset atıp dongle ile nasıl kullanabilirim?

xbox360ce le ayarla 3 taksit 1250 tl ye aldom iyikide almisim
Anlamadım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazen 1 ve 4. ışığı yanıp sönüyor.Ondan sonra sürekli 1.ışık yanıyor.Kablolu ve bt kullanımında sıkıntı yok sadece dongle ile kullanımds sıkıntı var.

@Diavelin

1761055778296.webp

Şimdi oldu -+ tuşlarrına uzun süre basılı tutunca mod değişiyormuş.Teşekkürler hocam.Bana verilen manual de yazmıyordu burda yazıyormuş

Peki jiroskop nasıl çalışıyor direk oyun görüyor mu?

Şimdi oldu -+ tuşlarrına uzun süre basılı tutunca mod değişiyormuş.Teşekkürler hocam.Bana verilen manual de yazmıyordu burda yazıyormuş

Peki jiroskop nasıl çalışıyor direk oyun görüyor mu?
aynen kendi manuelinde o bilgi yok ne kadar saçma bende ilk aldıgımda modlar arasi geçiş yapmıştım ee kolu xbox değilde başka kol olarak göruyordu aha dedim bozduk sonra başka bir arkadaş bu manuel i atınca ayıldım :kekw::kekw:

İlk izlenimim olarak kol bana çok çakma kol havası verdi.Plastik kalitesi çok güzel değil ve triggerların mesafesi kısa biraz.Onun harici güzel

Kapalı modda nasıl şarj edebiliyoruz ben kablolu takınca direkt açılıp 1. ve 4. ışıklar yanıp sönüyor

Geri