🔥İndirim GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad 1299₺

x15(force'den farkı yok), bbw gale hall vardı aylardır kullandım modeller claws'ı dün başka bir forumda görüp kuponum var diye aldım. xaby tuşları başta olmak üzere tüm tuşları diğeri 2 modelden daha iyi bir hissiyat veriyor. Ajazz ve Easysmx markasında bu modelin stickler TMR olarak belirtilmiş biraz araştırıp TMR olduğuna emin olursam ATK Axe Pro almaktan vazgeçerim ama şuan ilk izlenim için beğendim. Yorumum tuş hissiyatından ibaret deneyimimi daha sonra iletebilirim

Ekler

• WhatsApp Image 2025-10-16 at 11.48.03.webp
    WhatsApp Image 2025-10-16 at 11.48.03.webp
    103.6 KB · Hit: 82
  • görsel_2025-10-16_115758971.webp
    görsel_2025-10-16_115758971.webp
    41.2 KB · Hit: 82
Claw’s Tactical Combat, mekanik D-Pad’i, tetikleri ve tuşları sayesinde daha uzun ömürlü bir gamepad.
Hocam ben de abime doğum günü için bir kol alacağım. Call of Duty Warzone ve eFootbal/FC oynuyor genelde. Şuan PS4 kolu kullanıyor ama çok eskidi. Hangisini tavsiye edersiniz? Gamesir Nova 2 Lite düşünüyorum fakat tek endişem joystick konumları PS4 kolundan farklı olduğu için sıkıntı olur mu acaba. Ya da konudaki yeterli olur mu sizce? Bütçem 2k. Yardımcı olabilirsen çok sevinirim hocam.

Hocam ben de abime doğum günü için bir kol alacağım. Call of Duty Warzone ve eFootbal/FC oynuyor genelde. Şuan PS4 kolu kullanıyor ama çok eskidi. Hangisini tavsiye edersiniz? Gamesir Nova 2 Lite düşünüyorum fakat tek endişem joystick konumları PS4 kolundan farklı olduğu için sıkıntı olur mu acaba. Ya da konudaki yeterli olur mu sizce? Bütçem 2k. Yardımcı olabilirsen çok sevinirim hocam.

2.000 TL bütçe içinde bence en mantıklı gamepad GameSir Nova 2 Lite.
Genel kullanım açısından oldukça iyi bir cihaz; yazılım desteği, mekanik D-Pad’i, omuz tuşları, tetikleri ve analogları ile bu fiyat bandında öne çıkan modellerden biri.
Bu yüzden bütçen varsa kesinlikle al derim hatta benim 2.000 TL bütçem olsa, ben de GameSir Nova 2 Lite alırdım.

Ben tablette FC25 ve Efootball da kullanamadım.
Bunu tekrar deneyebilir misin ama busefer cihazı A + HOME tuşuna 4 saniye basılı tutarak çalıştır. Bluetooth ekranında "Gamepad" olarak gözükücek.

Edit: EA FC Mobile zaten desteklemiyormuş kontrolcü. 3. parti yazılımlarla kontrolcü girdisini dokunmatik girdiye çeviren yazılım kullanıyor insanlar.

Son düzenleme:
Benimde elime ulaştı bugün. Henüz sadece ios üzerinden minecraft ile deneyebildim, bluetooth'u açtım ve direk xbox controller olarak gözüktü bağlandı mc'yi sorunsuz oynadım. PC'de de test ettikten sonra deneyimlerimi yazarım.

Amazon depo'dan Xbox controller 9.nesil 2k tl almıştım. iade etmeye değer mi ? bunu almak mantıklımı hangisi daha iyi ?

Amazon depo'dan Xbox controller 9.nesil 2k tl almıştım. iade etmeye değer mi ? bunu almak mantıklımı hangisi daha iyi ?
2021 yılında kısa süre 9. nesil kullanmıştım, gamepower a göre hissiyat biraz daha iyi. Ben olsam iade etmezdim xbox daha uzun süre götürür seni.

Geri