🔥İndirim GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad 1299₺

Arka kısımda on off düğmesi var off da anlamadım bende
Xbox uygulamasına girin sol üstten bir şeyler indirmenizi istiyor acaba onlarlamı alakalı. Sanki bilgisayarda bir şey eksik gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz kalibre edip mi yaptınız
Hayır direk çalışması lazım böyle.

Xbox uygulamasına girin sol üstten bir şeyler indirmenizi istiyor acaba onlarlamı alakalı. Sanki bilgisayarda bir şey eksik gibi.

Hayır direk çalışması lazım böyle.
Hocam özele bakabilir misiniz bi

https://app.hb.biz/KIhZeRzNfXnD
Hepsiburadada satilan claws'in koluyla ilgili kullanici deneyimi olan var mi hangi orjinal urunun cakmasi bu

Gösterdiğin gamepad, EasySMX D10’un fason üretilmiş hali. Hatta başka bir fason üretim adıyla Ajazz GP100 olarak da satılıyor. Ajazz GP100’ün incelemesini @MUKAN yapmıştı, inceleme yazısı aşağıda mevcut. EasySMX D10 incelemesini ise @katipke gerçekleştirdi; onun videosu da aşağıda yer alıyor. Bu incelemeleri okuyarak ve izleyerek cihaz hakkında daha net bir fikir edinebilirsin.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/ajazz-gp-100-gamepad-hakkinda-ilk-izlenimim.1162299/

Hocam kabloyla bağladım girdim biraz joysticklerle oynadım sol ilk 08 şimdi 07 oldu tam anlamıyorum bir sorun mu var

Bir sorun yok; daireselliği ölçüyorsunuz ve bu değerler tamamen normal. Oradaki oran ne kadar yüksekse, daireselliği o kadar kötü anlamına gelir. Bu yüzden, mevcut değerler gayet iyi kabul edilir.

Gösterdiğin gamepad, EasySMX D10’un fason üretilmiş hali. Hatta başka bir fason üretim adıyla Ajazz GP100 olarak da satılıyor. Ajazz GP100’ün incelemesini @MUKAN yapmıştı, inceleme yazısı aşağıda mevcut. EasySMX D10 incelemesini ise @katipke gerçekleştirdi; onun videosu da aşağıda yer alıyor. Bu incelemeleri okuyarak ve izleyerek cihaz hakkında daha net bir fikir edinebilirsin.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/ajazz-gp-100-gamepad-hakkinda-ilk-izlenimim.1162299/

Bir sorun yok; daireselliği ölçüyorsunuz ve bu değerler tamamen normal. Oradaki oran ne kadar yüksekse, daireselliği o kadar kötü anlamına gelir. Bu yüzden, mevcut değerler gayet iyi kabul edilir.
Evet ama herkeste 0.2 olmuş benimkiler 1.0 az kadar gitti hocam ondan

Evet ama herkeste 0.2 olmuş benimkiler 1.0 az kadar gitti hocam ondan

Analoğu hızlı çevirdiyseniz ölçüm doğru yapılmamış olabilir ve bu yüzden değer biraz yüksek çıkmış olabilir. Sayfayı yenileyip testi tekrar deneyin.

N11' den bir tane aldım, ikinciyi almak için hesap açtım ama hoşgeldin kuponu dışında kupon görünmüyor. Beklesem yarın kişiye özel 200 TL kupon çıkar mı sizce?

Bu arada jiroskopu test eden arkadaşlara çok teşekkürler.

Kalibrasyon yapıp Denedim hocam oluyor yine bi gamepowera yazayım bakalım ne diyecekler

Çok büyük bir sorun olacağını sanmam ama eğer aklına takılıyorsa, istersen konuşabilirsin.

Açıkçası Gizala’nın sevmediğim tek işi bu olabilir. Ürünün, 8BitDo Ultimate’in ucuz bir kopyası olmasına rağmen, yaklaşık 15 dolarlık bir ürünü 1800 TL gibi bir fiyata satması bana açıkça saçma geliyor. Bu yüzden, eğer şansınız varsa iade edip Gamepower Force almanızı öneririm. En azından hem daha uygun fiyatlı hem de paranızın hakkını veren, 1000 Hz polling rate desteğine sahip bir cihaz.

Şu anda Gizala bu ürünün reklamını fazlasıyla yapıyor, sponsor olduğu kişilere gönderiyor; ancak bu kişiler gamepadler hakkında çok bilgili olmadıkları için sadece övüyorlar. Dolayısıyla ürünle ilgili dürüst değerlendirme yapan kimse yok, bu da benim hoşuma gitmiyor. Ben olsam, sizin yerinizde çoktan iade edip Gamepower Force almıştım.

Oyunun XInput desteği olması gerekiyor; eğer yoksa çalışmaz. Yani bu durum gamepad’le değil, oyunun kendisiyle ilgilidir.

Bu arada Gamepower Force daha iyi; hem gyrosu var hem de 1000 Hz polling rate desteğine sahip.
iade kargosunu verdim hocam 2 gün oldu alalı amazondan almıştım kabul olur herhalde kupon filen koparırsam trendyoldan filen alıcam taksit olması lazım

N11 den 200 tl kuponla sipariş geçtim. Kimse videosunu çekmemiş, ihale bize kaldı. Bu arada FC25 ve efootball da kullanılabilir demi? Sırf onun için alıyorum.

N11 den 200 tl kuponla sipariş geçtim. Kimse videosunu çekmemiş, ihale bize kaldı. Bu arada FC25 ve efootball da kullanılabilir demi? Sırf onun için alıyorum.
Kullanılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,686
Üyeler
183,159
Son üye
arhh
Geri