trendyoldan aldım hepside eklenmiyor artık
trendyoldan aldım hepside eklenmiyor artık
Kanka üzmek istemem ama sepetinizden kaldırıldı yazıyor
Çok teşekkür ederim. Diğerlerinin tamamını iptal ettim. İşin illet eden tarafı neden bu kadar oynuyorsunuz, neden insanı saf yerine koyuyorsunuz? Resmen kargo şubesine gelmiş ürünler tekrar iadeye gidiyor. Suçlu ben miyim? Kesinlikle hayır. (Yani kendimi öyle ikna etmeye çalışıyorum yoksa içim sıkılıyor.) Diğer türlü iptal/iade etmeyip almış olsaydım da enayiliğime doymayayım diyecektim kendime. Alacağın olsun incehesap.hepsiburada da aynı fiyat hocam ordan da bir tane alırsanız uyguna iki adet almış olursunuz
bi tane fazla eklemiştim o yuzden bildirim attı direkt. aldım yoksaKanka üzmek istemem ama sepetinizden kaldırıldı yazıyor
Sevindim o zaman
Hocam o şekilde kaça geliyor FC26Sevindim o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde ukrayna vpn den fc26 çektik mi tamamdır.
hocam selamlar analoglarda hassassiyet kötü değil mi analogları sağa sola çekerken tamamen çekmem gerekiyor sende de öyle miPc de Fc 25 oynamak için almayı düşünen varsa alabilir arkadaşlar 1 saattir kullanıyorum gecikme yaşamadım ama keşke uygulaması da olsaymış tüm ayarlamaları tuşlardan yapmak uğraştırıcı ben gibi kara düzen tak çalıştır kullanıyorsanız sorun yaşamazsınız
Alıntıyı görüntüle
1600 diyorlardıHocam o şekilde kaça geliyor FC26
ben öyle bir şey hissetmedim çünkü genelde analogları tam çevirerek kullanıyorumhocam selamlar analoglarda hassassiyet kötü değil mi analogları sağa sola çekerken tamamen çekmem gerekiyor sende de öyle mi