❌İndirim Bitti! GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad

hepsiburada da aynı fiyat hocam ordan da bir tane alırsanız uyguna iki adet almış olursunuz
Çok teşekkür ederim. Diğerlerinin tamamını iptal ettim. İşin illet eden tarafı neden bu kadar oynuyorsunuz, neden insanı saf yerine koyuyorsunuz? Resmen kargo şubesine gelmiş ürünler tekrar iadeye gidiyor. Suçlu ben miyim? Kesinlikle hayır. (Yani kendimi öyle ikna etmeye çalışıyorum yoksa içim sıkılıyor.) Diğer türlü iptal/iade etmeyip almış olsaydım da enayiliğime doymayayım diyecektim kendime. Alacağın olsun incehesap.

Kanka üzmek istemem ama sepetinizden kaldırıldı yazıyor
bi tane fazla eklemiştim o yuzden bildirim attı direkt. aldım yoksa :)

1760803926310.webp

Easysmx x15 ile eşit kontrolcüyü sıfır şekilde 900e satıyorlar helal olsun

Pc de Fc 25 oynamak için almayı düşünen varsa alabilir arkadaşlar 1 saattir kullanıyorum gecikme yaşamadım ama keşke uygulaması da olsaymış tüm ayarlamaları tuşlardan yapmak uğraştırıcı ben gibi kara düzen tak çalıştır kullanıyorsanız sorun yaşamazsınız 😅
Alıntıyı görüntüle
hocam selamlar analoglarda hassassiyet kötü değil mi analogları sağa sola çekerken tamamen çekmem gerekiyor sende de öyle mi

1700 e fırlıyor şans bak

hocam selamlar analoglarda hassassiyet kötü değil mi analogları sağa sola çekerken tamamen çekmem gerekiyor sende de öyle mi
ben öyle bir şey hissetmedim çünkü genelde analogları tam çevirerek kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,151
Üyeler
186,296
Son üye
Berat33
Geri