Neler Yeni

Gamepower Fujin 7.1 Oyuncu Kulaklığı alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Deniz Eren Poyraz
Instagram
erennpyrz
max 1k bütcem var ve en sonunda bu kulaklığı almaya karar kıldım sizce nasıldır önerdiğiniz başka bir kulaklık var mı

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
max 1k bütcem var ve en sonunda bu kulaklığı almaya karar kıldım sizce nasıldır önerdiğiniz başka bir kulaklık var mı
650 fl ye aldım belki 6 ay oldu belki daha fazla ilk çıktığı zaman aldım tarihi hatırlamıyorum ama kafadan 6 aydan fazla sanırım o zamandır kullanıyorum ne dip ses sıkıntısı nede soyulma vs yaşadım mik çok iyi net gidiyor seste çok gizel veriyor net öneririm 1. Kullanıcı olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Deniz Eren Poyraz
Instagram
erennpyrz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
650 fl ye aldım belki 6 ay oldu belki daha fazla ilk çıktığı zaman aldım tarihi hatırlamıyorum ama kafadan 6 aydan fazla sanırım o zamandır kullanıyorum ne dip ses sıkıntısı nede soyulma vs yaşadım mik çok iyi net gidiyor seste çok gizel veriyor net öneririm 1. Kullanıcı olarak
fps oyunları oynuyorum cs valorant vs. o oyunlarda ses kasması nasıl sizce mikrofon ses iletimi güzel değil mi ve son olarak yazılım olarak sorun yaşamıyorsunuz değil mi

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
jack girişli olması ve anakart ses yongasının kaliteli olması gerektiğinden dolayı pek almak içime sinmedi şahsen..
ALC 887 ile ortalama kalitede ses alıyorum, kulaklık genel olarak güzel. İtopyada V2 X modelinin USB girişli versiyonunun indirimi bitmediyse onu alabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Deniz Eren Poyraz
Instagram
erennpyrz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ALC 887 ile ortalama kalitede ses alıyorum, kulaklık genel olarak güzel. İtopyada V2 X modelinin USB girişli versiyonunun indirimi bitmediyse onu alabilirsiniz.
usb li versiyonu 2k alc 887 nedir biraz cahilim bu konularda... ve ses yongamı nasıl öğrenebilirim

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ömer
Kizaru kullanıyprum 2 yıldır aşırı memnunum. 2klık 3klık kulaklıkları rahat tokatlar fps oyunlarında(valo immo 3 2k çıkmış biri olarak). Son olarakta fujin aldım testlerimde kizaruyka benzerlikleri fazla ama fps moduna biraz alışmam gerekecek. Rahatlık olarak kizarudan daha hafif ve hoş

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Deniz Eren Poyraz
Instagram
erennpyrz
Anakartın ne ?
Hocam Düz V2 demiyorum, V2 X USB versiyonu da var.
Hocam MSI H310M PRO-VDH
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kizaru kullanıyprum 2 yıldır aşırı memnunum. 2klık 3klık kulaklıkları rahat tokatlar fps oyunlarında(valo immo 3 2k çıkmış biri olarak). Son olarakta fujin aldım testlerimde kizaruyka benzerlikleri fazla ama fps moduna biraz alışmam gerekecek. Rahatlık olarak kizarudan daha hafif ve hoş
yazılım anlamında sorun yaşadın mı hiç ? yorumun için teşekkür ederim

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam MSI H310M PRO-VDH
Mesaj otomatik birleştirildi:

yazılım anlamında sorun yaşadın mı hiç ? yorumun için teşekkür ederim
Hocam sizde de ALC 887 ses yongası bulunuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Deniz Eren Poyraz
Instagram
erennpyrz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,296