Termos sadece basın kitine özel olarak geliyor. Yani normal bir kullanıcı bu kulaklığı aldığında sadece kulaklık gelecek.içindemi geliyor termos
Sizce alınır mı hocam?Dip sesi duyunca uçarak kaçtım. Jblimde var aşırı sinirimi bozuyor.
teşekkürler inşallahFiyatına göre gayet iyi, hayırlı olsun. Umarım uzun ömürlü bir üründür.
Bu fiyata kesinlikle alınır.Arkadaşlar sizce alınır mı? Dünden beri bu kulaklığı araştırıyorumda.
Sizce alınır mı hocam?
jd 720 den iyi mi? ?Normal fiyatı 549₺ kodu girince 466₺ düşüyor. Bir arkadaş sağ olsun kodu paylaşmış konu haline getirmek istedim kendim bulmak için zorlanmıştım almak isteyenler için fiyat çok iyi sepet üzerinde kodu girince bu fiyata düşmekte - (arada fiyat artabiliyor takipte kalın sizde 466₺ sipariş edebilirsiniz.)
ürün linki: https://www.incehesap.com/gamepower-fujin-siyah-7-1-surround-rgb-gaming-kulaklik-fiyati-57365/
indirim kodu: 10000days
Alıntıyı görüntüle
daha once gamepower urunu alıp gonderdım garantiye sorun yaşamadım.İncehesapdan alınca garantisi yokmuş dogrumu
hocam elime ulaşınca deneyeceğim büyük ihtimalle iyidir yine test edip bilgi vereyimjd 720 den iyi mi? ?