Neler Yeni

Gamepower gasket pro vs gamakay mk61

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Arkadaşlar selam şuan gamakay mk61 kullanıyorum 3 sene olmuştur herhalde gayet memnunum hiçbir sıkıntısı yok. Açıksası sıkıldım yani çok kullanmaktan. Donanım arşivinin de incelediğ gamepower gasket pro modeline geçilir mi 2. El satmaya çalışsam gamakayı kaça satarım acaba temiz bi sorunu yok klavyenin ilk gün olduğu gibi çalışıyor. Ya da geçmeye değer mi klavyem iyi midir fikirlerinizi merak ediyorum ( hangisi daha iyi sorusu değildir farklı bir klavyeye geçmek istiyorum mk61 i satıp geçmek mantıklı mı yoksa ne gerek var mis gibi klavye kullan işte mi dersiniz )

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Burak
Gamepower ucuza 24 ayar gram altin satsin, 200 lira verir gider kuyumcudan alirim.

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gamakay mk61 den bence ona gecmeyın tam butcenız nedir
Gamepower ucuza 24 ayar gram altin satsin, 200 lira verir gider kuyumcudan alirim.
Hmm gamepower pek sevilmiyor galiba :D ben de pek sevmem ama videoda üst segment klavyesi denilince kalitelidir dedim hoş gözüküyor gasket filan . Bütçem yani 3.5k olabilir klavyenin satılma payını da koyunca

Gurkanpiro

80+ Gold

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Yiğit

Gurkanpiro

80+ Gold
snap tap özelliğini saymazsak ajazz ak820 pro daha mantıklı gibi sanki hemde daha hesaplı fiyatı
yok manyetık swıtchlerı ve 8000 hz destegı var 820 pro da 8k hz yok sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun yerine VXE nin manyetik switchli olanı da alınabilir
v87 pro dan bahsedıyorsunuz sanırım onun stogu olsa belkı

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Bunun yerine VXE nin manyetik switchli olanı da alınabilir

snap tap özelliğini saymazsak ajazz ak820 pro daha mantıklı gibi sanki hemde daha hesaplı fiyatı
Teşekkür ederim hepsine bakıp tekrar yazıcam sizi bulmuşken bir şey daha sorayım mouse olarak asus rog keris wireless kullanıyorum onu da değiştirmeye gerek var mı sizce eskidi mi sensörü filan yoksa iş görür mü

oldusana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
za
Teşekkür ederim hepsine bakıp tekrar yazıcam sizi bulmuşken bir şey daha sorayım mouse olarak asus rog keris wireless kullanıyorum onu da değiştirmeye gerek var mı sizce eskidi mi sensörü filan yoksa iş görür mü
çok aşırı rekabetçi değilsen gideri var ama değiştirmek istiyorsan sana kalmış

Gurkanpiro

80+ Gold
bizde bişey sormayı unuttuk cok fazla fps oyunumu oynuyorsun acaba

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Yiğit
yok manyetık swıtchlerı ve 8000 hz destegı var 820 pro da 8k hz yok sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

v87 pro dan bahsedıyorsunuz sanırım onun stogu olsa belkı
8k hz yok ama klavyede 8k hz olması çok fark oluşturmuyodur bence sonuçta mouse değil

Top Bottom