Neler Yeni

GAMEPOWER GASKET PRO X ALINIR MI?

elauria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf
az once kanalda inceleme videosuna denk geldim ve bu fiyat bandında klavye aramaktayım kullanım amacım ise yarı profesyonel fps oyuncusuyum ve ara ara hikayeli oyunlarda da takılıyorum netice de onerilerinize ve goruslerinize açıgım

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Arda
az once kanalda inceleme videosuna denk geldim ve bu fiyat bandında klavye aramaktayım kullanım amacım ise yarı profesyonel fps oyuncusuyum ve ara ara hikayeli oyunlarda da takılıyorum netice de onerilerinize ve goruslerinize açıgım
Mesaj otomatik birleştirildi:

vergilerle 1100 tl ye denk geliyor. Bence bunu alın. 3K vermeye gerek yok

elauria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

en son 900 tl üzerine gümrük vergisi ekleniyor veya gümrük olayları sıkıntılı geciyor deniliyordu dogru mu?

Emirovski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Emirhan
en son 900 tl üzerine gümrük vergisi ekleniyor veya gümrük olayları sıkıntılı geciyor deniliyordu dogru mu?
ödeme ekranındaki son ücreti ödüyorsunuz ekstra vergi gelmiyor bu fiyata rakipsiz klavye
mavi-beyaz olan önerimdir

yüzlerce kişi aldı hocam bu forumdan kendi sayfasıda var sıcak fırsatlarda bakabilirsiniz

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Eren n
Alınmaz 3k verilmez o klavyeye

Asus rog scope rx tavsiye ederim top tier üründür sağlamdır switchleri özel yapım asusun bastığın anda algılıyor 2.4 ghz li kablosuz klavye denedim gecikme hissediliyordu asus rog a göre

elauria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamamdır hocam onerilerinizi dikkate alacagım tesekkurler

Top Bottom