az once kanalda inceleme videosuna denk geldim ve bu fiyat bandında klavye aramaktayım kullanım amacım ise yarı profesyonel fps oyuncusuyum ve ara ara hikayeli oyunlarda da takılıyorum netice de onerilerinize ve goruslerinize açıgım
az once kanalda inceleme videosuna denk geldim ve bu fiyat bandında klavye aramaktayım kullanım amacım ise yarı profesyonel fps oyuncusuyum ve ara ara hikayeli oyunlarda da takılıyorum netice de onerilerinize ve goruslerinize açıgım
vergilerle 1100 tl ye denk geliyor. Bence bunu alın. 3K vermeye gerek yok
en son 900 tl üzerine gümrük vergisi ekleniyor veya gümrük olayları sıkıntılı geciyor deniliyordu dogru mu?Mesaj otomatik birleştirildi:
vergilerle 1100 tl ye denk geliyor. Bence bunu alın. 3K vermeye gerek yok
ödeme ekranındaki son ücreti ödüyorsunuz ekstra vergi gelmiyor bu fiyata rakipsiz klavyeen son 900 tl üzerine gümrük vergisi ekleniyor veya gümrük olayları sıkıntılı geciyor deniliyordu dogru mu?