Gamepower ıceberg 120

DaWage

80+
Reaksiyon skoru
98
Arkadaşlar 500 tlden 380 TL'ye düştü az önce satın aldım işlemcim ryzen 5 2600 am4 uyumlu yazıyordu size bikaç sorum var sizce performansı nasıldır? Ve biri am4 kiti yollamamışlar yazmış öyle bişey olurmuş bankada? am4 kiti ne oluyor uyumlu olan bütün soketlerin kitinimi yolluyorlar? Bide arkadaşlar bilgisi olan varsa am4 uyumlu dimi yanlış olmasın

Son düzenleme:
Merhaba, bir kaç yerden baktım lakin AM4 uyumlu olduğunu göremedim. kendi sitesinde de AM4 uyumlu olduğunu felan yazmıyor, Satıcaya sorun o şekilde siparişinize iptal edersiniz yada devam edersiniz.

120mm çok da bir performans beklentiniz olmasın. Kitler kullanacağınız anakrta monte edebilmeniz için farklıdır 1151 1150 am3 am4 gibi soketlere uygun kitler gönderilir. Ayrıca baktığım birkaç kaynakta zaten am4 kiti içermediğini gördüm eğer satıcıdan detaylı bilgi edinebilirseniz siparişi iptal edebilir ya da kutusunu açmadan iade edebilirsiniz.

Arkadaşlar 500 tlden 380 TL'ye düştü az önce satın aldım işlemcim ryzen 5 2600 am4 uyumlu yazıyordu size bikaç sorum var sizce performansı nasıldır? Ve biri am4 kiti yollamamışlar yazmış öyle bişey olurmuş bankada? am4 kiti ne oluyor uyumlu olan bütün soketlerin kitinimi yolluyorlar? Bide arkadaşlar bilgisi olan varsa am4 uyumlu dimi yanlış olmasın
Bu 120MM Acayip iyi olmaz onu bil arkadaşlarında dedigi gibi satıcıdan dogru ve detaylı bir bilgi edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,219
Üyeler
189,048
Son üye
Serhat Sarıkaya
Geri