Doğrudur. Rtx toplarken şimdi 5000 e 1660 ti. Ona da şükür amaönceki dönemlere göre dedim . 5 ay öncesine kıyasla şuan 5kya alınan sistemler baya düştü.
Doğrudur. Rtx toplarken şimdi 5000 e 1660 ti. Ona da şükür amaönceki dönemlere göre dedim . 5 ay öncesine kıyasla şuan 5kya alınan sistemler baya düştü.
her türlü şey için kullanacağım. yeni hobiler edinmeyi seven, her türlü oyunlar oynayan biriyim. bilgisayar aldığımda çoğu şeyi denemek istiyorum ve bekliyorum. 5000 tlyi geçmemem gerekiyor hatta yaklaşsam ortalıkta yaygara çıkıyor.Size göre en uygun olanı kendiniz toplarsınız.
Kullanım amacı ne olacak sistemin ve bütçeniz nedir ?
her türlü şey için kullanacağım. yeni hobiler edinmeyi seven, her türlü oyunlar oynayan biriyim. bilgisayar aldığımda çoğu şeyi denemek istiyorum ve bekliyorum. 5000 tlyi geçmemem gerekiyor hatta yaklaşsam ortalıkta yaygara çıkıyor.
intel tercih etmiyorum maalesef dostum. pek intelci biri değilim sevemiyorum da. amd sistem tercihim. bu sistem pek gözüme gelmedi benim. zevkler ve renkler tabi kiEkran kartı Palit 1660Super yapınPollux 5T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
SSD iptal edin Patriot Burst 240GB alın.
Oyun için mis gibi sistem
intel tercih etmiyorum maalesef dostum. pek intelci biri değilim sevemiyorum da. amd sistem tercihim. bu sistem pek gözüme gelmedi benim. zevkler ve renkler tabi ki
Eğer spec delta özelleştirme seçeneği varsa özelleştirin .Arkadaşlar öncelikle selam. Yeni ve ilk defa kendime bir bilgisayar alacağım, bütçem ne yazık ki öyle aman aman değil. Bildiğiniz gibi artık 5k sistem bile rezil denecek kadar kötü olabiliyor. İncehesap sitesinden hazır kasa sistem alacağım fakat şöyle bir sıkıntı var ki, 5 4k civarında sistemlerde gamepower kasaları dolu ve psu'lar falanda hep gamepower psular. yani şimdi bunu değiştirme veya iptal etme gibi bir imkanımda yok, çünkü seçenek yok. e benim bu bilgisayarı almam lazım. ne yapmam gerekiyor arkadaşlar ? başka sitelere baksam pahalı sistemler var bütçem uymuyor. bekle deseniz bekledikçe sistem pahalı oluyor dün 100 TL aşşağı olan yarın 100 TL artıyor anlamıyorum ki. bana bir öneri verirseniz sevinirim. Nedir bu gamepower mevzusu ? yani gerçekten abartmayacak ve tek tük anlatmayacak abilerim cevaplarsa sevinirim. şu c4 hahahah bomb planted muhabbetlerine girmeden güzelce anlatacakları bekliyorum
https://inventus.com.tr/dedicated/elraenn/elraenn_parva.aspx dostum bu sistem nasıldır sence ufak arttırmalar ile 5.3k oldu.Bu sistemi alabilirsiniz o halde buda güzel bir tercih olur.BLADE-3100 / AMD Ryzen 3 3100 / ASUS DUAL RX 5500 XT OC 8GB EVO / 8GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-3100 sistemimiz AMD’nin fiyat/performans canavarları RX 5500 XT ekran kartı ve Ryzen 3 3100 işlemcisinden gücünü alırken ile yanında 500GB M.2 SSD depolaması ile oyunlar içindeki yükleme sürelerinizi de minimuma indirmenizi sağlıyor.www.gaming.gen.tr
Kötü.https://inventus.com.tr/dedicated/elraenn/elraenn_parva.aspx dostum bu sistem nasıldır sence ufak arttırmalar ile 5.3k oldu.
nedenleri nedir acabaKötü.
RX570 alınmaz hocam.nedenleri nedir acaba
bence onu almalısınız çok daha performanslıdırintel tercih etmiyorum maalesef dostum. pek intelci biri değilim sevemiyorum da. amd sistem tercihim. bu sistem pek gözüme gelmedi benim. zevkler ve renkler tabi ki
dostum bütçe el verdiği kadar ilerliyorum. sonuçta rx570 beni yarı yolda bırakıp gidecek bir kart değil. gayet iyi ve güçlü bir kart olduğu ortada ki çoğu oyunu iyi bir şekilde kaldıracağını düşünüyorum. öyle highda ultrada oynamak isteyen biri değilim oyunları hep midde acar oynarım. fikrim böyle benimRX570 alınmaz hocam.
Bütçeniz 5500XT yetiyor hocam gerek yok.dostum bütçe el verdiği kadar ilerliyorum. sonuçta rx570 beni yarı yolda bırakıp gidecek bir kart değil. gayet iyi ve güçlü bir kart olduğu ortada ki çoğu oyunu iyi bir şekilde kaldıracağını düşünüyorum. öyle highda ultrada oynamak isteyen biri değilim oyunları hep midde acar oynarım. fikrim böyle benim