Neler Yeni

GamePower Kizaru Siyah 7.1

umit1202

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
ümit öztürk
bu kulaklık nasıl İncehesap gaming gecesinden alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

fps oyunu oynuyorum valorant ve cs go

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Alınabilir eğer isterseniz jd712 mevcut gaming gecesinde.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,052
İsim
Ömer
Steam
fieryz

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
drop plus oneririm o fiyata.

BloodFire

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Şakir Emre Harmancı
O fiyata Drop Plus almak çok daha mantıklı.
Uzun kullanımda nasıldır bir fikriniz var mı ? Birçok insan ya rampage için fazla önyargılı ya da gerçekten belli bir süre sonra sıkıntı yaşatıyor. Belli bir süre sonra bir kulağın sesinin gitmesi gibi ya da aklıma gelmeyen farklı bir sorun çıkarır mı acaba ? İçime kurt düşürdüler sipariş edecektim sonrasında tekrar diğer kulaklıklara bakinmaya başladım .Ben de yakın zamanda bir kulaklık alacağım fakat drop plus ve kizaru arasında kaldım. Eğer destekli bir fikriniz varsa drop plus çok daha mantıklı bir tercih olduğunu düşünüyorum ben de fakat anlattığım gibi bir kısım takıldı kafama aydınlatırsanız sevinirim 😊.
İyi forumlar dilerim.

T.P.G.

80+ Titanium
Uzun kullanımda nasıldır bir fikriniz var mı ? Birçok insan ya rampage için fazla önyargılı ya da gerçekten belli bir süre sonra sıkıntı yaşatıyor. Belli bir süre sonra bir kulağın sesinin gitmesi gibi ya da aklıma gelmeyen farklı bir sorun çıkarır mı acaba ? İçime kurt düşürdüler sipariş edecektim sonrasında tekrar diğer kulaklıklara bakinmaya başladım .Ben de yakın zamanda bir kulaklık alacağım fakat drop plus ve kizaru arasında kaldım. Eğer destekli bir fikriniz varsa drop plus çok daha mantıklı bir tercih olduğunu düşünüyorum ben de fakat anlattığım gibi bir kısım takıldı kafama aydınlatırsanız sevinirim 😊.
İyi forumlar dilerim.
Bu konu sizde bir fikir oluşturur bence. Drop Plus modeli daha iyi.

BloodFire

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Şakir Emre Harmancı
Bu konu sizde bir fikir oluşturur bence. Drop Plus modeli daha iyi.
Teşekkür ederim. Bir fikir oluştu. Gönül rahatlığıyla alabilirim o zaman😂 çünkü 400₺ az bir para değil heba olsun istemem 😂

Top Bottom