burakismailogl
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 216
o videonun aşağısındaki linkte neyin ne olduğunu anlatıyor.madem iyi değil Abdullah abi niye tanıttı o zaman
zaten f/p olarak tanıttı ?
o videonun aşağısındaki linkte neyin ne olduğunu anlatıyor.madem iyi değil Abdullah abi niye tanıttı o zaman
Klavye yazıyor orada?Adam çamaşır makinesi diyor ben mi trollüyom
trolleyip duruyor sabahtan beri az önce de abdullah abinin kafası güzel dedi.Bende sana güzel bir tatil öneririm.
Saçma sapan trollük yapmayın burada.
Konunun cevabı: Redragon gibi markalar varken alınmaz.
Sonradan düzeltti bilip bilmeden konuşmaKlavye yazıyor orada?
Ya onu geç, o Abdullah ile onun arasında onu ne yapayım.trolleyip duruyor sabahtan beri az önce de abdullah abinin kafası güzel dedi.
Peki, özür diliyorum o zaman.Sonradan düzeltti bilip bilmeden konuşma
doğru söylüyor arkadaş niye üstüne gittinkiYa onu geç, o Abdullah ile onun arasında onu ne yapayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki, özür diliyorum o zaman.
Klavye için bütçeniz nedir ?trolleyip duruyor sabahtan beri az önce de abdullah abinin kafası güzel dedi.
Yahu Bosch yazıyor orada dedim ne diyor budoğru söylüyor arkadaş niye üstüne gittinki
500 liraKlavye için bütçeniz nedir ?
tamam sıkıntı yok senin önerin var mıYahu Bosch yazıyor orada dedim ne diyor bu.
Anlamıyorlar hocam boş verin biri mesajlarını düzeltir diğeri bilip bilmeden yorum yapar Abdullah abinin bazı videoları cidden yalan bunu anlamıyorlar yapcak bir şey yokdoğru söylüyor arkadaş niye üstüne gittinki
haklısınız gerçekten arkadaş niye bir anda sinirlendi anlamadımAnlamıyorlar hocam boş verin biri mesajlarını düzeltir diğeri bilip bilmeden yorum yapar Abdullah abinin bazı videoları cidden yalan bunu anlamıyorlar yapcak bir şey yok
Adam mesajlarını sildi mesajlarını düzeltti sonra anlamıyormusunuzYahu Bosch yazıyor orada dedim ne diyor bu.
Sesli olması dışında en iyisi butamam sıkıntı yok senin önerin var mı
Yahu gördüm söylediniz özür diledim. Daha uzatmanın anlamı ne ki?Adam mesajlarını sildi mesajlarını düzeltti sonra anlamıyormusunuz