Neler Yeni

Gamepower klavye alınır mı ?

Nocturne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eren Kaya
Öncelikle herkese merhaba, Sizce Gamepower klavye alınır mı ? Örneğin 300 TL ye mekanik Gamepower OGRE mi almak daha mantıklı yoksa Logitech G213 ya da Razer Cynosa Lite mekanik olmayan ama marka klavyeler almak mı daha mantıklı ? Fikirlerinizi bekliyorum.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Eğer mekanik takıntın yoksa almanı tavsiye etmem. G213, HyperX Alloy Core, CM MK110 gibi klavyelere bak derim.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,105
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Şu an GamePower Ogre RGB kullanıyorum ve oldukça memnunum. Özellikle deri bilek desteği benim için en iyi özelliği.
G213 mekanik bir klavye olmadığı için tercih etmem.
Bütçen varsa Razer alman daha iyi olur, fiyat farkından da çok daha iyi bir klavye olduğu anlaşılıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan Karabacak
Öncelikle herkese merhaba, Sizce Gamepower klavye alınır mı ? Örneğin 300 TL ye mekanik Gamepower OGRE mi almak daha mantıklı yoksa Logitech G213 ya da Razer Cynosa Lite mekanik olmayan ama marka klavyeler almak mı daha mantıklı ? Fikirlerinizi bekliyorum.
Gamepower ogre öneririm sana tuşları mekanik olduğu için daha dayanıklı diye duydum.

Ferdempro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Faik Erdem Özaydınlı
Şu an GamePower Ogre RGB kullanıyorum ve oldukça memnunum. Özellikle deri bilek desteği benim için en iyi özelliği.
G213 mekanik bir klavye olmadığı için tercih etmem.
Bütçen varsa Razer alman daha iyi olur, fiyat farkından da çok daha iyi bir klavye olduğu anlaşılıyor.
küçük enter ve fabrikasyon olmayan türkçe tuşlar deneyimini etkiliyor mu ona göre ya ogre rgb yada saber rgb alacağım

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,105
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
küçük enter ve fabrikasyon olmayan türkçe tuşlar deneyimini etkiliyor mu ona göre ya ogre RGB yada saber RGB alacağım
Hayatında hiç küçük enter kullanmamış biri olarak şunu söyleyebilirim ki, 1 günde alışırsın. Yani internet kafeyede gittiğim oluyordu ve oradakiler de şansıma hep büyük enter'dı, gerçekten ilk defa küçük enter kullandım.

Sonradan basım tuşlar pek bir şey etkilemiyor. 3 aydır kullanıyorum ve herhangi bir silinme de gözlemlemedim.

G213 kullanıcısıyım ve gamepower, James Donkey vb. Markaların mekanik klavyelerinden kat kat daha iyi. (Mekanik klavye takıntın yoksa tabii ^^)

Ferdempro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Faik Erdem Özaydınlı
Hayatında hiç küçük enter kullanmamış biri olarak şunu söyleyebilirim ki, 1 günde alışırsın. Yani internet kafeyede gittiğim oluyordu ve oradakiler de şansıma hep büyük enter'dı, gerçekten ilk defa küçük enter kullandım.

Sonradan basım tuşlar pek bir şey etkilemiyor. 3 aydır kullanıyorum ve herhangi bir silinme de gözlemlemedim.
teşekkür ederim iyi günler

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
saber öneririm, bilek desteği şart değilse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri