Neler Yeni

Gamepower klavye almak?

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
tabii ki yüksek fiyatlı klavyelerin kalitesiyle kıyaslanamaz fakat merak ettiğim şu red switch olan ogre warlock benzeri modellerin diğer yüksek kaliteli 1000-1500tl fiyatlı klavyelerden farkı işlev anlamında nedir, malzeme kalitesini demiyorum tabii ki gamepower teneke fakat işlev yani tuşlar tepkime süresi vs fark var mıdır ve gamepower fiyatını hakediyor mu

0xhamza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Hamza Ocak
Instagram
hamza_._1905
Steam
0xhamza
tabii ki yüksek fiyatlı klavyelerin kalitesiyle kıyaslanamaz fakat merak ettiğim şu red switch olan ogre warlock benzeri modellerin diğer yüksek kaliteli 1000-1500tl fiyatlı klavyelerden farkı işlev anlamında nedir, malzeme kalitesini demiyorum tabii ki gamepower teneke fakat işlev yani tuşlar tepkime süresi vs fark var mıdır ve gamepower fiyatını hakediyor mu
Ben bunu aldım yaklaşık bir ay önce pek fazla kullanmadım şu an evde olmadığım için ama ben memnunum yani kullandığım süre boyunca

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tepkimesini bilmem de, kronik tus bozulma durumu olduktan sonra tepkimesinin vs onemi kalmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Gürkan
gamepower ogre kullaniyorum 2020 baslarindan beri o kadar vurdum ustune bir seyler dokuldu canavar gibi çalışıyor hala. ayrica 250tlye almistim şu an indirimle daha iyi şeyler alınabilir belki

Top Bottom