Öneri Gamepower klavye almayı düşünüyorum sizce hangisi?

Tek bir şey söylicem kankam ALMA
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GamePower ürünü alınmaz

Bende overlod var 1 yıldır kullanıyorum black switch herhangi bir sıkıntısını görmedim şimdiye kadar

Neden dersen şöyle anlatayım önceden GamePower klavye aldım klavye geldiği gibi boşluk tuşu basılı kalıyodu 2 3 saniye geldiği ilk günden bahsediyorum o sorunlu çıktı iade edip baska marka aldım hadi tamam klavyede olmuş bir şey sonra gamepower kulaklık aldım iyi güzel ilk bir iki ay iyi gitti ama sonra kulaklıkta temassıxlık oldu ve ses gidip gelmeye başladı oda sıkıntılı cıktı yanü bosuna demiyoruz gamepowerden uzak durun diye

6 aydır black switch kullanıyorum iyiki almışım bı problem görmedim

bu arkadasta sorun cıkmamıs olabilir ama bende neden cıktı mesela işini riske atma bence başka markaya yönel
Kulaklıkta alacaktım Gamepower Fujin o alınır mı? yoksa başka bir markamı aynı şekil

11 aydır saber rgb kullanıyorum tuşlarda bozulma yaşamadım,yazılarda silinme yaşamadım. Dün Fujin sipariş verdim bu gün geldi. Ürünleri evet aman aman kaliteli değil ama fiyatlarına bakınca rakibi yok diyebilirim.

2 senedir Gamepower Ogre red switch kullanıyorum hiç sıkıntı çıkartmadı.Defalarca rage geçirip yumrukladığım olmuştur oyun sırasında üstelik :D 180 liraya mı ne almıştım.

2 yıldır klavye maus u var ne tuş sesi ne basma sorunu ne de rgb sinde skıntı var hayvan gibi de kullanıyorum gayet guzel tabi zamaninda 200 tl ye aldm

Geri