Gamepower klavye kullanım deneyimi

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
18,358
Bu markanın klavyeleri bazı yerlerde kötüleniyor. Bırakalım deneyimler konuşsun istedim.

1-2 yıldan az kullananlar gerçekten övmezse çok güzel olur

Kanka bu tür klavyeler (gamepower,rampage vs.) genelde diğer markalara göre daha f/p klavyeler üretirler.
Ama bence hicbir zaman kaliteli markaların önüne geçemezler(logitech vs.)

Yaklaşık 9 aydır Gamepower Bane kullanıyorum
Yaklaşık 7 aydır Gamepower Medusa kullanıyorum
21 Nisan'dan beri Gamepower Saber kullanıyorum
Şu ana kadar hiç birinde sorun yaşamadım.
Forum içerisinde bu ürünlerden sadece Medusa'yı tavsiye etmiyorum.
Çünkü ben 90 TL'ye aldım. Şu anda 220 TL civarında satılıyor.
140-160 civarı olsa neyse de. Medusa 220 TL etmez.
Kim alacaksa, o paraya daha iyisini alsın isterim.

Yaklaşık 9 aydır Gamepower Bane kullanıyorum
Yaklaşık 7 aydır Gamepower Medusa kullanıyorum
21 Nisan'dan beri Gamepower Saber kullanıyorum
Şu ana kadar hiç birinde sorun yaşamadım.
Forum içerisinde bu ürünlerden sadece Medusa'yı tavsiye etmiyorum.
Çünkü ben 90 TL'ye aldım. Şu anda 220 TL civarında satılıyor.
140-160 civarı olsa neyse de. Medusa 220 TL etmez.
Kim alacaksa, o paraya daha iyisini alsın isterim.
Bane nasıl knk benim elim küçük de makro ayarı varmı uygulaması falan eli terletiyor mu

Bu markanın klavyeleri bazı yerlerde kötüleniyor. Bırakalım deneyimler konuşsun istedim.
ürünleri dünyanın en kaliteli ürünleri değil (klavyesini değil ama mouse unu kullanıyorum)gömenlerin bir kısmı kullanmadan corsair yada cooler master ile kaşılaştırıyor bir kısmı da üst seviye üründen f/p uygun fiyatlı ürüne geçince kalitesiz gibi geliyor)(bir arkadaşım steelseries bir kulaklığı vardı 2016 almış 1 ay önce gamepower medusa ya geçti mikrofonu çok kötü dedi 2. elden satıp steelseries artchic 1 alacak bunun gibi durumlarda olabiliyorben 2 aydır markanın bir ürününü kullanıyorum sorun çıkarmadı bana ama klavyeleri hakkında bir fikrim yok ben sadece markanın genel kalitesini yorumladım ürünü satın alırken ürnün kullanıcı yorumlarına bakmayı unutma(unutma forum vb yerlerde insanlar memnuniyetlerinden çok şikayetlerini anlatır ürünle ilgili bu kadar olumsuz yorum olmasının sebebi bu olabilir)

ürünleri dünyanın en kaliteli ürünleri değil (klavyesini değil ama mouse unu kullanıyorum)gömenlerin bir kısmı kullanmadan Corsair yada cooler master ile kaşılaştırıyor bir kısmı da üst seviye üründen f/p uygun fiyatlı ürüne geçince kalitesiz gibi geliyor)(bir arkadaşım Steelseries bir kulaklığı vardı 2016 almış 1 ay önce gamepower medusa ya geçti mikrofonu çok kötü dedi 2. elden satıp Steelseries artchic 1 alacak bunun gibi durumlarda olabiliyorben 2 aydır markanın bir ürününü kullanıyorum sorun çıkarmadı bana ama klavyeleri hakkında bir fikrim yok ben sadece markanın genel kalitesini yorumladım ürünü satın alırken ürnün kullanıcı yorumlarına bakmayı unutma(unutma forum vb yerlerde insanlar memnuniyetlerinden çok şikayetlerini anlatır ürünle ilgili bu kadar olumsuz yorum olmasının sebebi bu olabilir)
Anladım bende razer blackwidow 2014 var. Yani geçsem kalitesiz gelir.

Bane nasıl knk benim elim küçük de makro ayarı varmı uygulaması falan eli terletiyor mu
Ben memnunum, ele uygun
Yazılım var
Makro-Combo vs ayarlanıyor
------------
Bende ;
Gamepower SABER RGB Red Switch Mekanik Klavye
Gamepower Bane Gaming Mouse
Gamepower Medusa 7.1 Headset
Bu 3 ekipmana toplam ödediğim tutar 429 TL

F/P işte
Kıyas yaparken adil olunursa, güzel marka
Ama mekanik klavye olarak Apex 7 vs Saber dersen
veya Arctis 5 vs Medusa dersen saçma olur

Forumda insanların yaptığı yanlış genelde şey
Adamın bütçesi 200 TL gidip 400 TL mekanik klavye öneriyorlar, Gamepower alma diyorlar.
Adamın bütçesinde başka F/P mekanik klavye yok ki.

Geri