Gamepower KLAVYE ONERISI 2020

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
956
Arkadaşlar 350 TL'ye kadar klavye önerisi verirmisiniz.Gamepower calypso aralarından en iyisi gibi görünüyor,Donanım arşivi kanalında çekilen videoda calypsonun optik switch ve su geçirmez özelliği varsa 300 TL'ye çok iyi bir klavye demişti.KATANAMI-CALYPSO-SABER-WARLOCK veya başka bir önerisi olan ?

Konuyu takipteyim bende alıcağım halen karar veremedim ancak Saberi çok istiyorum delice...

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_
Warlock alma, ben kullanıyorum bende oluşmadı fakat çoğu forumda tuşların kendi kendine bastığını söylüyorlar. RGB manyağı değilsen calypso alabilirsin. Manyağıysan saber, orta halli biraz daha havalı olsun diyosan ogre alabilirsin

• Beğen
Arkadaşlar 350 TL'ye kadar klavye önerisi verirmisiniz.Gamepower calypso aralarından en iyisi gibi görünüyor,Donanım arşivi kanalında çekilen videoda calypsonun optik switch ve su geçirmez özelliği varsa 300 TL'ye çok iyi bir klavye demişti.KATANAMI-CALYPSO-SABER-WARLOCK veya başka bir önerisi olan ?
game powerın orge klavyesini kullanıyorum tavsiye edeirm internette 250 liraya falan bulursun abdullah abi tanıtımını çekmişti yazılımı falan da var deri bilek desteği de var tavsiye ederim

• Beğen
RGB manyağı değilim performans istiyorum ve dayanıklılık OGRE mi KATANA mı CALYPSO mu cevap verirseniz çok sevinirim.Birde Optik ve outemu switch arasındaki fark nedir

Katana 350 TL ye alabileceğin gayet iyi bir klavye içinde outemu switch var, red switch mevcut red switch alırsan hem sessiz hemde performanslı bir klavyen olmuş olur ama Saber RGB yi de seçebilirsin senin tercihine kalmış.

Son düzenleme:
Eğer profesyonel oyuncu değil isen ve ışıklı klavye seviyorsan saber alabilirsin kendim kullanıyorum 1 aydır hiçbir sorunum yok

10 gündür SABER RGB (Red Switch) kullanıyorum. Çok memnunum.
Keşke çok daha önceden, ilk çıktığı zamalarda alsaymışım dedirtiyor.

10 gündür SABER RGB (Red Switch) kullanıyorum. Çok memnunum.
Keşke çok daha önceden, ilk çıktığı zamalarda alsaymışım dedirtiyor.
Hocam sıkıntısı var diyorlar RGB Modları çok güzeldir zaten nerden ne kadara aldınız hocam.

Geri