gamepower klavye seçim

Serhat ''FurBauZz''

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
694
arkadaşlar mekanik klavye alcam iki tane arasında kaldım gamepower ogre vs. gamepower warlock ikiside red switch kullananlarınız varsa vbilgidelendirebilirmi hangisi daha iyidir

ogre ark kulanıyodu mevnundu bende calypso aldım hem su gecirmez hemde optik 299tl almistim

arkadaşlar mekanik klavye alcam iki tane arasında kaldım gamepower ogre vs. gamepower warlock ikiside red switch kullananlarınız varsa vbilgidelendirebilirmi hangisi daha iyidir
Saber RGB öneririm şuan kullanıyorum ve mutluyum. Gaming gecesinde 280 tl ye düşüyor.

Saber RGB öneririm şuan kullanıyorum ve mutluyum. Gaming gecesinde 280 TL ye düşüyor.
saber rgb tabii ki ikisininde abisi bana agöre ama fiyatı fazla glmişsti gaming gecesinde alırım belki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

peki neden ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ogre kullanıyorum bilek desteği falan iş yapıyor güzel klavye
eyvalllah brom.

Gp nin tek alınabilir klavyesi bana göre calypso saber çok abartı warlock alınır rampage bakın biraz

Gp nin tek alınabilir klavyesi bana göre calypso saber çok abartı warlock alınır rampage bakın biraz
hangi model önerirsiniz çünkü bayadır inceliyorum ve çok fazla çıkıyor önüme sonuçlar bütçem max 300 tl varsa red switch mekanik klave önerebileceğinz ben bakarım karar veririm teşekkürler.

hangi model önerirsiniz çünkü bayadır inceliyorum ve çok fazla çıkıyor önüme sonuçlar bütçem max 300 TL varsa red switch mekanik klave önerebileceğinz ben bakarım karar veririm teşekkürler.
Red switch en güzel tercih hatta brown bile alınır önerim calypso nun red switch versiyonu ama rgb bakın sakın rainbow almayın

Gamepower saber rgb gaming gecesinde 280 oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,755
Üyeler
199,022
Son üye
mali0

Geri