E erenzmk 80+ Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 17 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Eren 20 Ocak 2025 #1 Forumlarda Gamepower'a kötü diyenler var iyi diyenlerde var. Gamepower suki klavye düşünüyordum. Kullanan varsa veya bilen varsa aydınlatabilir mi.
Forumlarda Gamepower'a kötü diyenler var iyi diyenlerde var. Gamepower suki klavye düşünüyordum. Kullanan varsa veya bilen varsa aydınlatabilir mi.
LeviathanSS 80+ Bronze Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 1,338 Dahası Reaksiyon skoru 499 İsim Arnold Ciwardagexer 20 Ocak 2025 #2 Berbatullah alma aldırma. Ne hotswap var, ne kaliteli switch var ne de kaliteli pcb var. Daha iyi muadilleri var.
Berbatullah alma aldırma. Ne hotswap var, ne kaliteli switch var ne de kaliteli pcb var. Daha iyi muadilleri var.
RamazanBaygara 80+ Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 146 Dahası Reaksiyon skoru 51 İsim Ramazan Baygara 20 Ocak 2025 #3 erenzmk yazmış: Forumlarda Gamepower'a kötü diyenler var iyi diyenlerde var. Gamepower suki klavye düşünüyordum. Kullanan varsa veya bilen varsa aydınlatabilir mi. Devamı için tıklayın... gamepower gamebooster rampage bu markalardan muhtac kalsan bıle bısey alma uzak dur sonra benım gıbı kafanı yumruklarsın
erenzmk yazmış: Forumlarda Gamepower'a kötü diyenler var iyi diyenlerde var. Gamepower suki klavye düşünüyordum. Kullanan varsa veya bilen varsa aydınlatabilir mi. Devamı için tıklayın... gamepower gamebooster rampage bu markalardan muhtac kalsan bıle bısey alma uzak dur sonra benım gıbı kafanı yumruklarsın