Neler Yeni

Gamepower Luna teknik sorunlar

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
arkadaşalr bir cok yerden arastırarak aldım youtube kanallarında video izleyerek aldıgım gamepower luna diyorumki keske almasaydim incelemelerde adam diyoki cok rahat guzel 7.1 ses kasılıyo mikrofonu cok guzel
herkesde boyle diyo 5 ay fln oldu ilk aldigimdan beri sikayetciyim sikayetleride yaziyim

sikayetlerim:
1. 7.1 aciyorum cızırtı geliyo bildigimiz cizirti
2. 7.1 kapaliyken hava sesi geliyo kulaklıktan
3. rahat degil
4 agri yapiyo
5. mikrofon kalitesi o kadar iyi degil

arkadaşalr youtube kanallarında incelemelerde niye soylemiyorlar bunları ben youtubden video izleyerek aldim ama bin pismanim idare etcez artik

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
arkadaşalr bir cok yerden arastırarak aldım youtube kanallarında video izleyerek aldıgım gamepower luna diyorumki keske almasaydim incelemelerde adam diyoki cok rahat guzel 7.1 ses kasılıyo mikrofonu cok guzel
herkesde boyle diyo 5 ay fln oldu ilk aldigimdan beri sikayetciyim sikayetleride yaziyim

sikayetlerim:
1. 7.1 aciyorum cızırtı geliyo bildigimiz cizirti
2. 7.1 kapaliyken hava sesi geliyo kulaklıktan
3. rahat degil
4 agri yapiyo
5. mikrofon kalitesi o kadar iyi degil

arkadaşalr youtube kanallarında incelemelerde niye soylemiyorlar bunları ben youtubden video izleyerek aldim ama bin pismanim idare etcez artik
Geçmiş olsun. Gamepower kulaklık pişmanlıktır :D

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Geçmiş olsun. Gamepower kulaklık pişmanlıktır :D
Kronik sorunlu olabilecek bir ürüne marka adına böyle bir yafta yapıştırmanın hiç bir mantığı yok. Teknoloji şans işidir kim ne derse desin. Aynı şey Rampage için de çok fazla söyleniliyor lakin bir kesim ise markadan çok memnun. Eğer ürününüzün garantisi varsa iade sürecini başlatabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öven kanalların çoğu sevdiğim kanallar ama sponsorlu olduğu için objektif davranmıyorlar
Furrylevel'in ve DA'nın sponsorluğu olduğu için mi övdüler sence?

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
hocam bida youtubden video izleyerek kulaklık alırsam
Her video öyle olmuyor. Sanırım gamepower çok para ödüyor :D şaka maka rampage'in vs. sponsorlu videolarında herkes kötü yönlerden de bahsediyor ama gamepower'da bahsetmiyorlar

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Kronik sorunlu olabilecek bir ürüne marka adına böyle bir yafta yapıştırmanın hiç bir mantığı yok. Teknoloji şans işidir kim ne derse desin. Aynı şey Rampage için de çok fazla söyleniliyor lakin bir kesim ise markadan çok memnun. Eğer ürününüzün garantisi varsa iade sürecini başlatabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Furrylevel'in ve DA'nın sponsorluğu olduğu için mi övdüler sence?
Sevdiğim kanallardan kastım zaten furylevel ve da idi :D pişmanlıktır deme sebebim ben de 2 yıl medusa kullandım çok sorun yaşadım luna ve kizaru'dan da şikayetçi olan çok var. Diğer ürünlerine lafım yok ama kulaklıkların tercih etmem.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Aşırı övme söz konusu değil ama böyle sorunları hep diğer kullanıcılardan öğreniyoruz videolarda bunları kimse söylemiyor

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Sevdiğim kanallardan kastım zaten furylevel ve da idi :D pişmanlıktır deme sebebim ben de 2 yıl medusa kullandım çok sorun yaşadım luna ve kizaru'dan da şikayetçi olan çok var. Diğer ürünlerine lafım yok ama kulaklıkların tercih etmem.
Markanın kulaklıklarından bende memnun değilim; günümüz fiyatlandırmaları dolayısıyla. Yoksa ilk çıktıkları zamandaki fiyatlarını hak ediyorlardı. Şimdi ise muamma...

Top Bottom